SPIE werkt samen met IFS Ultimo om asset management en onderhoud voor klanten te verbeteren

lines-animated
maintenance

SPIE en Enterprise Asset Management (EAM) softwareleider IFS Ultimo, hebben hun krachten gebundeld om asset management en onderhoud voor klanten te verbeteren. Vanaf nu zal de Business Unit Maintenance Solutions van SPIE Nederland samenwerken met IFS Ultimo door als bewezen implementatiepartner het EAM te kunnen implementeren voor haar gebruikers in de Nederlandse markt.

De missie van de Business Unit Maintenance Solutions van SPIE is om klanten te helpen hun belangrijke onderhoudsexpertise te verbeteren. SPIE voegt echte waarde toe voor haar klanten door hen te ondersteunen bij het ontwikkelen, coördineren en uitvoeren van onderhoud in lijn met asset management. EAM speelt tegenwoordig een sleutelrol in de ondersteuning van onderhoudsprocessen. Het gebruik van een EAM-systeem zorgt voor de beste resultaten in relatie tot de doelstellingen van een bedrijf. Het ondersteunt bedrijven in hun benadering van duurzame ontwikkeling en helpt om de middelen die nodig zijn voor onderhoud en het energieverbruik te verminderen door de prestaties van bedrijfsmiddelen te verbeteren. IFS Ultimo maakt het eenvoudig om de prestaties van assets in te stellen en bij te houden en faciliteert organisaties om hun assets op een efficiënte en effectieve manier te onderhouden. De gebruiksvriendelijke interface kan door SPIE-engineers worden aangepast en is compatibel met veel ERP-systemen van partners en Industry 4.0-tooling.

SPIE gebruikt al jaren de EAM-software van IFS Ultimo voor het beheer van de activa van onderhoudscontracten van verschillende klanten, waaronder enkele grote Nederlandse overheidsorganisaties. Met name de Business Unit Maintenance Solutions maakt dagelijks gebruik van de software omdat een groot percentage van haar klanten deze gebruikt om hun onderhoudsactiviteiten te beheren en te optimaliseren. Door de samenwerking met IFS Ultimo kan SPIE de EAM-software in heel Nederland leveren en implementeren.

Lesley Fraats, Business Development Manager, bij SPIE licht toe: "Door samen te werken met IFS Ultimo bouwen we aan een nog breder portfolio van expertise rondom EAM-software. We combineren onze krachten zodat onze klanten profiteren van het beste van twee werelden: de EAM-tool van IFS Ultimo, die zich aanpast aan de behoeften en eisen van hun bedrijf, geïmplementeerd door de consultants van SPIE, die het beste inzicht hebben in de omgeving waarin de software zal worden ingezet en gebruikt.”

Maarten Meijer, Manager Channel Services, IFS Ultimo voegt hieraan toe: "We zien bedrijven worstelen met zowel kansen als uitdagingen die ontstaan door het snel veranderende bedrijfslandschap en digitalisering. Klanten van IFS Ultimo en SPIE zullen profiteren van deze samenwerking door de gezamenlijke expertise van beide bedrijven te ervaren vanuit zowel een onderhoudsperspectief op de werkvloer als een digitaliseringsperspectief. Onze EAM-software past uitstekend in dit landschap en de specialisten van SPIE zullen ervoor zorgen dat de IFS Ultimo-software op de meest effectieve manier wordt geïmplementeerd, gebruikt en geadopteerd."

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.