Mechanische assemblage

Van deelmodules of sub assembly tot een complete machinelijn

lines-animated
Machinebouw

Als ervaren toeleverancier van mechatronische eindproducten en sub-samenstellingen maken wij gebruik van geavanceerde productietechnieken en automatisering. Als specialist in de machinebouw en mechatronica ontwerpt en assembleert SPIE onder andere mechatronische systemen op maat van de wensen en behoeften van de klant.

Assemblage van enkele deelmodules tot complete machinelijn

Op onze eigen productielocatie realiseren we zowel de elektrische- als mechanische assemblage van deelmodules tot aan de bouw van een volwaardige machine of machinelijn. Dit maakt dat we alles in huis hebben om de juiste mechanische oplossing te bieden om de productie te optimaliseren. Zo assembleren en bouwen we sub-samenstellingen, complete systemen en prototypes voor machines of productielijnen. De door ons gebouwde machines testen we volledig door en we stellen deze in bedrijf zodat onze klanten de garantie hebben op een goedwerkend eindproduct. Naast het uitbesteden van de productie, kan ook de gehele of gedeeltelijke supply chain aan ons worden uitbesteed. We bestellen alle benodigde materialen zodat onze klanten zich kunnen richten op ontwikkeling en innovatie. Bovendien kan onze inkoopkracht de nodige kostenvoordelen opleveren.

Prototyping “Van idee naar oplossing”

We werken de plannen en ideeën van onze klanten verder uit op de tekentafel en komen zo tot een voorontwerp of prototype. Dit kunnen modificaties of upgrades zijn voor bestaande modules, machines of machinelijnen, of concepten die echt vanaf de basis moeten worden uitgewerkt naar een technisch haalbare oplossing. Bij SPIE durven we hierin groot te denken. Dat iets gisteren niet kon, wil niet zeggen dat het vandaag niet kan.

SPIE: specialist in machinebouw en mechatronica

Een betrouwbaar en optimaal productieproces start al bij de basis: de machines, de software, het besturingssysteem en de integratie naar een volledige productielijn. Op al deze onderdelen kan worden gerekend op de kennis en expertise van SPIE. Als technisch specialist in de machinebouw zorgt SPIE voor de ontwikkeling, engineering, montage, modificatie, bouw en inbedrijfstelling van machines, apparaten en modules. Dankzij ons flexibel vakmanschap brengen wij producerend Nederland in beweging. Bekijk hieronder al onze specialisaties.

Vragen?

Neem contact op met een specialist in de regio

Regio Mid West
Robert Bakker
robert.bakker@spie.com

Regio Oost
Niels Pril
niels.pril@spie.com

Regio Zuid Oost
Paul Albert
paul.albert@spie.com

Regio Zuid West
Maykel van Berkel
maykel.vanberkel@spie.com

Onze projecten

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.