Mechanische assemblage

lines-animated
Machinebouw

Als ervaren toeleverancier van mechatronische eindproducten en sub-samenstellingen maken wij gebruik van geavanceerde productietechnieken en automatisering. Wij verzorgen de assemblage op drie verschillende manieren. We assembleren en bouwen sub-samenstellingen, complete systemen en prototypes voor machines of productielijnen.

Assemblage van enkele deelmodules tot complete machinelijn

Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de machinebouw zijn wij in staat mee te denken vanaf het begin. Zo ontwerpen en engineeren we machines, besturingen en apparaten waarna we direct aan de slag kunnen met het daadwerkelijke assembleren van de sub-samenstellingen.Dit doen we in onze eigen werkplaats waar we de mechanische assemblage verzorgen van deelmodules tot aan complete machinelijnen. Daar stopt het natuurlijk niet, we kunnen er ook voor zorgen dat alle of een deel van de onderdelen worden toegeleverd. Ook hier zijn we flexibel want onze service gaat zelfs zo ver dat het mogelijk is om het gehele proces, inclusief supply chain, aan ons uit te besteden.

Prototyping “Van idee naar oplossing”

We werken de plannen en ideeën van onze klanten verder uit op de tekentafel en komen zo tot een voorontwerp of prototype. Dit kunnen modificaties of upgrades zijn voor bestaande modules, machines of machinelijnen, of concepten die echt vanaf de basis moeten worden uitgewerkt naar een technisch haalbare oplossing. Bij SPIE durven we hierin groot te denken. Dat iets gisteren niet kon, wil niet zeggen dat het vandaag niet kan.

Vragen?

Neem contact op met een specialist in de regio

Regio Mid West
Robert Bakker
robert.bakker@spie.com

Regio Oost
Niels Pril
niels.pril@spie.com

Regio Zuid Oost
Paul Albert
paul.albert@spie.com

Regio Zuid West
Maykel van Berkel
maykel.vanberkel@spie.com

Onze projecten

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website