SPIE Nederland breidt portfolio uit met Vaidio Video AI Analytics platform

lines-animated
Slimme videotechnologie

SPIE heeft haar dienstenaanbod uitgebreid met het door VAIBS ontwikkelde Vaidio Video AI Analytics platform. Beide partijen zijn nu in staat om hun eindklanten een complete oplossing te bieden op het gebied van slimme videotechnologie. Hierdoor kunnen zij hun beveiligingsprocedures verbeteren en aanzienlijke tijdwinst boeken met behulp van kunstmatige intelligentie.

SPIE levert vanuit de divisie ICT Services complete netwerkinfrastructuren en installeert hardware waar ze beheer en onderhoud op verleent. Door Vaidio aan het bestaande security-portfolio toe te voegen, wil SPIE haar klanten nog beter ondersteunen binnen hun meest krititische bedrijfsprocessen. Vaidio biedt verschillende functionaliteiten om inspectie- en detectietaken volledig te automatiseren. Denk hierbij aan vereenvoudigd zoeken, niet meer uren door beeldmateriaal kijken. Maar ook aan detectie van achtergebleven voorwerpen, dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen, herkenning van personen, ongevallen, vuur- en rookdetectie, gender-, leeftijd- en emotiedetectie.

Hoewel er meerdere Video AI Analytics oplossingen aanwezig op de markt, koos SPIE voor Vaidio en VAIBS. Bart Verhees, portfoliomanager ICT Services bij SPIE: “Met meer dan 12 jaar praktijkervaring heeft het Vaidio-platform het track record waar we naar zoeken bij een nieuw product. Daarnaast voldoet het aan de NDDA-richtlijnen, waarmee veiligheid wordt gewaarborgd. En een ander plusplunt is dat de Vaidio cloud omgeving in Nederland staat, waardoor de data dus niet buiten Nederland komt. De flexibiliteit van VAIBS als bedrijf is daarbij erg fijn, omdat het een snelle integratie mogelijk maakt wanneer dat nodig is.”

Kasper van Kekem, commercieel directeur bij VAIBS, sluit zich daarbij aan: “SPIE Nederland is natuurlijk een aansprekende naam in de markt met prachtige klanten. Hun pragmatische aanpak en het daadkrachtig handelen spreekt ons enorm aan. Door onze samenwerking bieden wij een effectieve oplossingen op gebied van safety, security en healthcare en ondersteuning van diverse bedrijfsprocessen. Samen kom je echt veel verder!”

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.