Hoogspanningsstations

Dienstverlening voor hoogspanningsstations op elk spanningsniveau

lines-animated
Hoogspanning

Het organiseren van voldoende energievoorziening is van groots belang voor de continuïteit van onze maatschappij. De knooppunten in elektriciteitsvoorzieningen in de vorm van hoogspanningsstations, sluiten hoogspanningsverbindingen op elkaar aan en transformeren de spanning naar een ander niveau. Zowel voor het landelijke als voor het regionale distributienet. SPIE is dé expert op het gebied van ontwerp, realisatie, renovatie en onderhoud van hoogspanningsstations op elk gewenst spanningsniveau. We beschikken over brede kennis en ervaring op het gebied van hoogspanningsinstallaties. Of het nu gaat om civiele of bouwkundige oplossingen, of over de besturings- en beveiligingsfilosofie van het hoogspanningsstation, wij ondertsteunen in ieder vraagstuk.

Oplossingen voor hoogspanningsinstallaties

We bieden - veelal als (EPC) design en construct contractor - technisch hoogwaardige oplossingen voor complexe hoogspanningsinstallaties aan opdrachtgevers. Alle disciplines hebben we daarvoor in eigen huis. Hierdoor zijn we in staat een project multidisciplinair (multi-t) aan te pakken, of deelgebieden voor onze rekening te nemen zoals civiel, bouwkundig, mechanisch of elektrotechnisch. Ons specialistisch team van hoogspanningsprofessionals zet zich continu in om met duurzame, betrouwbare en innovatieve oplossingen te komen die perfect aansluiten bij de wensen, visie en doelen van onze opdrachtgevers.

Duurzaamheid van A tot Z

Hernieuwbare energie zorgt voor een elektriciteitsvoorziening en duurzaam gebruik van brandstoffen. Deze renewable energy draagt ook bij tot het behoud van de natuurlijke hulpbronnen in de wereld. SPIE is een belangrijke speler in het toepassen van duurzame oplossingen voor energie, zoals wind- en zonnepark-ontsluitingen. SPIE zorgt ervoor dat de duurzaam, door windturbines of zonnecellen opgewekte energie, op het openbare net of gesloten distributienetwerk aangesloten wordt en draagt daarmee actief bij aan een meer duurzame, C02-verlagende oplossing.

 

Onze projecten

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.