Duurzame energie

Oplossingen voor zonne- en windenergie

lines-animated
Zonnepanelen

Om klimaatverandering tegen te gaan en te voldoen aan de klimaatdoelstellingen moeten we afscheid nemen van fossiele brandstoffen en investeren in hernieuwbare energie. We zien dat steeds meer bedrijven en projectontwikkelaars willen verduurzamen en de ambitie hebben om volledig op hernieuwbare energie te werken. Het terug leveren van deze opgewekte energie aan het energiedistributienetwerk is vaak een complex proces en vraagt om de hulp van deskundigen met kennis van de netbeheerders en het energienet. SPIE brengt alle partijen samen om dit te realiseren. Met ervaring en expertise in diverse markten en op het gebied van hoogspanningsstations, hoogspanningslijnen, middenspanning, zonne- en windenergie brengt SPIE duurzame ambities in beweging.

Netaansluiting voor duurzame energie

Een netaansluiting realiseren vanuit een zonne- of windenergiepark is niet altijd eenvoudig en de kosten kunnen al snel oplopen. Door onze diepe inhoudelijke kennis van het energiedistributienetwerk en de installaties voor het opwekken van duurzame energie zijn wij de schakel om het project te doen slagen op een werkbare en betaalbare manier. Onze eigen engineering specialisten brengen de scope van het totale project in kaart en verkennen de mogelijkheden. Met vestigingen in heel Nederland hebben wij een landelijke dekking en zijn we in nauw contact met diverse netbeheerders en ontwikkelaars waar we snel mee kunnen schakelen. Dat iets gisteren niet kon, wil niet zeggen dat het vandaag niet kan. Daarom zoeken we altijd naar een oplossing binnen de normen en eisen.

Onze projecten

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.