Bedieningscentrales

Controlerooms voor bruggen en sluizen

Bedieningscentrale
lines-animated

Een bedieningscentrale maakt het mogelijk om bruggen en sluizen op afstand te bedienen en te controleren. Door meerdere objecten vanuit één centrale te monitoren, is het beheer efficiënter ingericht en zijn brugwachtershuisjes in de toekomst overbodig. SPIE digitaliseert de infrastructuren en is in staat diverse systemen te integreren zodat alle informatie samenkomt en inzichtelijk is.

Systeemintegratie en veilige bediening

Onze specialisten staan ook in het veld en weten zo de installaties van diverse bruggen en sluizen te koppelen aan een uniform systeem of platform. Alle disciplines komen samen voor een merkonafhankelijke systeemintegratie, van industriële automatisering tot cybersecurity. Zo worden bestaande installaties gekoppeld en nieuwe systemen geïntegreerd. Denk hierbij aan extra camerasystemen, intercoms en informatieborden om veilig en betrouwbaar op afstand een brug of sluis te kunnen bedienen.

Inrichting van de bedieningscentrale

Het opleveren van een bedieningscentrale stopt niet bij een optimale systeemintegratie. Wij gaan een stapje verder en denken en werken mee aan het inrichten van (werk)ruimtes binnen de bedieningscentrales. Van monitoren, computervloeren, computerruimtes, klimaattechniek, verlichting tot bureaus, alle aspecten zijn belang om een bedieningscentrale zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Kortom, een multidisciplinaire aanpak voor een optimaal werkende controleroom.

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.