Aquaducten

Een toekomstgerichte aanpak voor het onderhoud en beheer van aquaducten

lines-animated
Aquaduct

Verkeer en vervoer over de wateren van Nederland wordt steeds intensiever. Tegelijkertijd vinden er door klimaatverandering meer overstromingen plaats. De toegenomen gebruiksintensiteit, extremer weer in combinatie met de verouderde staat van sommige aquaducten maakt dat er genoeg uitdagingen zijn om een efficiënte, veilige en duurzame doorstroming te garanderen. Dankzij de multidisciplinaire aanpak van SPIE lossen we niet alleen de problemen en vraagstukken op van vandaag, maar kijken we ook mee naar een toekomstgerichte aanpak voor het onderhoud en beheer van aquaducten.

Onze aanpak van A tot Z

Met de Z van zorgeloos. Een aquaduct moet namelijk veilig en betrouwbaar zijn. Wat is de huidige kwaliteit van het kunstwerk? Hoe kunnen we overstromingen opvangen? Onze specialisten adviseren en ondersteunen bij het optimaal inrichten van alle assets. Of het nu gaat om het ontwerp en realisatie van een nieuw aquaduct of om het onderhouden of renoveren van een bestaande. Wij zoeken naar de juiste oplossing en komen met een maatwerk advies. Dit kan zowel op korte- als op lange termijn.

Assetmanagement van aquaducten

Deskundigen analyseren e huidige status van het aquaduct, controleren hoe lang deze nog meegaat, bepalen de conditiescore en maken zo een gericht plan binnen de gevraagde kaders. Met onze eigen experts in huis bieden we one-stop-shop oplossingen. Enerzijds voeren we (spoed) reparaties uit met zo min mogelijk hinder voor de omgeving, maar we adviseren en werken ook mee aan toekomstgericht voorspellend onderhoud. Een transparante aanpak hierin is vanzelfsprekend, met duidelijke afspraken en inzicht in gegevens en data. Zo bouwen we mee aan uw (duurzame) ambities en doelstellingen.

Onze projecten

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.