Menu Search

Home Services Verkeer & vervoer

Verkeer & vervoer

SPIE ontwikkelt gerichte oplossingen voor stedelijke en interstedelijke verkeersinfra zoals wegen, tunnels, parkings en openbare verlichting. Als specialist op het gebied van verkeer en vervoer neemt SPIE het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van elektrotechnische installaties voor haar rekening. Luchthavens, zoals bijvoorbeeld Zestienhoven en Maastricht, weten ons te vinden voor passagiersbruggen en de verlichting van rij- en landingsbanen en platformen. Spoorinfrastructuurbeheerder ProRail is in 2016 een directe samenwerking met SPIE aangegaan om de emplacementen op het gebied van verlichting te verbeteren en te onderhouden.

Met de overname van Jansen Venneboer kreeg SPIE er een expertise bij in de vorm van de innovatieve verkeersgeleidingssystemen VEVA® (verrijdbare vangrail) en CADO® (calamiteitendoorsteek). Deze producten zijn o.a. ingezet bij de renovatie van de Velsertunnel.

Route Informatie Systemen

Vervoersbedrijven als RET en GVB zijn dankbare klanten waar het gaat om Route Informatie Systemen. De engineering, levering, installatie en het onderhoud neemt SPIE voor haar rekening en tilt daarmee de informatievoorziening voor reizigers naar een hoger niveau.

Lees meer over ons project bij GVB Amsterdam

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Gerald

+31 (0)6 109 44 575 g.koenis(at)spie.com