Menu Search

Home Services Machineonderhoud voor bewerkingsmachines

Machineonderhoud voor bewerkingsmachines

SPIE Ferro specialisten in het onderhoud aan (metaal) bewerkingsmachines.

Het optimaliseren van het productievolume van (metaal)bewerkingsmachines op een zo kosteneffectief mogelijke manier én conform de ARBO wetgeving. Daar draait het om in een productieproces. Het vinden van een balans in het zoveel mogelijk voorkomen van storingen, het snel oplossen van verstoringen, het aanpassen van machines en leren uit het verleden is de sleutel tot succes. SPIE Ferro doet dit al sinds 1984 als specialist in het onderhoud aan (metaal)bewerkingsmachines. Dit doen wij onder meer voor de vliegtuig-, kunststof-, automotive- en metaalindustrie.

Kostenbesparing is op verschillende manieren te realiseren. Een kleine aanpassing kan volstaan. Of kies voor retrofits, zoals Bosch Rexroth deed voor haar nieuwe fabriek in Brazilië. Preventief onderhoud met een vaste pool technici bespaarde Fokker Landing Gear tijd, geld en zorgen. Bij goed preventief en correctief onderhoud verkeren machines in uitstekende staat, waardoor de onderhoudskosten omlaag gaan en de productie verhoogt kan worden. Contractonderhoud zorgt daarbij voor een heldere, transparante onderhoudsorganisatie.

Innovatie en vernieuwing

De ontwikkelingen op het gebied van vakmanschap veranderen in een rap tempo. De industrie in Europa wordt hoogwaardiger. De vergrijzing zorgt voor veel uittreders in de technische omgeving en de jeugd kiest steeds minder vaak voor een technische beroepsopleiding. Daar anticipeert SPIE op door het ontwikkelen van eigen technici en technici bij haar relaties via SPIE Numacademy. Door vooruit te denken en de trends op de voet te volgen zijn we klaar voor de allernieuwste ontwikkelingen.

Wilt u meer weten over?

Neem contact op met Willem van Pelt

+31(0)6 30718163 willem.vanpelt(at)spie.com