Partnership dekt volledige scope voor omvangrijke verhuizing Sekisui Alveo

lines-animated
Sekisui Alveo

SPIE vormt samen met Unica Installatietechniek en Saan Industriële Verhuizingen de combinatie die de complete bedrijfsverhuizing van Sekisui Alveo verzorgt. De marktleider in het segment van polyolefine schuimen verhuisde het gehele machinepark naar een nieuwe productielocatie in Roermond.

In juni zijn de eerste productielijnen opgeleverd die van Wales naar Roermond werden overgeplaatst. Naast het coderen, afkoppelen, demonteren, transporteren en opnieuw opbouwen van de machinelijnen, wilde men ook technische verbeteringen aan de machines laten uitvoeren om de productie te optimaliseren.

De tweede fase, waarin wederom een productielijn met toebehoren wordt verplaatst, gemodificeerd en weer opgebouwd wordt, is reeds in gang gezet.

Omvangrijke operatie

Maas Jan Smit is namens SPIE betrokken bij deze omvangrijke turn-key operatie: “SPIE is in deze combinatie verantwoordelijk voor de aanpassingen aan de productielijnen om de productie te optimaliseren. De testproductie zit nu al aan de gelijke output, ruim binnen de specificaties. De verwachting is een nog efficiënter productieniveau.”

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website