SPIE ondersteunt Manders Automation

lines-animated
SPIE en Manders

Manders Automation in Venray is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van klantspecifieke geautomatiseerde industriële applicaties. Met hoogwaardige kennis en innovatieve oplossingen helpt het bedrijf klanten bij het optimaliseren van hun productieproces. Manders richt zich op twee kernonderdelen: verbindingstechnieken en montage- en handlingstechnieken. Daarnaast maakt het bedrijf onder andere testmachines en wordt sinds kort ADAPTIX geassembleerd: een flexibele modulaire robotcel.

Manders denkt niet in standaardproducten, maar ontwerpt en bouwt maatwerk oplossingen die volledig gebaseerd zijn op de behoeften en wensen van iedere individuele klant. Bij Manders Automation wordt er gewerkt volgens het principe: u vraagt, wij draaien. Deze specifieke, op maat gemaakte oplossingen worden door de medewerkers van het bedrijf met volledige toewijding gerealiseerd. De mensen van Manders gaan door waar anderen stoppen en gaan bij ieder aangenomen project tot het uiterste om dit tot volle tevredenheid van de klant te volbrengen. Zo bieden ze de klant vaak nog meer dan hij verwacht had.

Stefan Bierbrauer, Manager Assembly bij Manders Automation, vertelt hoe de medewerkers van SPIE hier een bijdrage aan leveren.

Wisselende drukte

“De oplossingen die wij in de montage realiseren zijn vaak technisch uitdagend en arbeidsintensief. Er zijn regelmatig periodes waarin we tussen de tien en vijftien projecten parallel aan elkaar aan het uitvoeren zijn. Al deze projecten moeten geassembleerd en uitvoerig getest worden, en dat is niet te realiseren met enkel onze eigen monteurs. We willen onze klanten wel graag een korte doorlooptijd van projecten blijven bieden, dus hebben onze medewerkers in zo’n periodes extra ondersteuning nodig.”

Ondersteuning door SPIE

“Deze ondersteuning wordt vaak geleverd door medewerkers van SPIE. Wat mij daarbij erg goed bevalt, is het snel schakelen van SPIE. De medewerkers zijn niet alleen goed opgeleid en betrouwbaar, maar SPIE weet ook altijd op korte termijn monteurs te vinden die goed bij ons bedrijf passen. SPIE is erg klantgericht en weet na vele jaren samenwerking met Manders Automation goed welke medewerker wij voor welke klus nodig hebben. Sommige medewerkers van SPIE ken ik dan ook al ruim tien jaar, toen SPIE in Venray nog enkel Planatec was.”

Flexibele schil

“De medewerkers van SPIE vormen samen met een aantal ZZP’ers onze flexibele schil in de montage. Deze schil varieert van 0 tot 15 inleners, afhankelijk van het aantal lopende projecten. Wanneer wij medewerkers van SPIE inlenen, worden zij meestal aangestuurd door onze monteurs en doen zij nagenoeg hetzelfde werk. De mensen van SPIE worden uiteraard hetzelfde behandeld als onze eigen medewerkers en kunnen hier technisch uitdagend werk doen. Dat zorgt ervoor dat zij zich bij ons op hun plaats voelen, iets wat wij erg belangrijk vinden voor iedereen die hier werkt.”

“We zijn erg tevreden met de ondersteuning die de medewerkers van SPIE ons bieden, en kijken positief uit naar een toekomst met een voortdurende samenwerking.”

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.