Flexibel vakmanschap in de machinebouw

lines-animated
SPIE Machinebouw

Bij SPIE weten we dat flexibilisering een sleutelrol heeft binnen de strategie van een bedrijf dat in de OEM markt en maakindustrie productmiddelen produceert. Wij geloven dat het inzetten van de juiste vakspecialist op de juiste plek en op het juiste moment, een positieve bijdrage kan leveren aan het prestatievermogen, leverbetrouwbaarheid en de levertijden van onze klanten. 

Flexibel Vakmanschap

Al meer dan 40 jaar nemen wij de zorg uit handen voor machinebouwers in Nederland door meer dan 300 gekwalificeerde allround specialisten in te zetten op het moment dat dit het hardst nodig is. Flexibel vakmanschap noemen we dat. We hebben zowel mechanisch, elektrisch als mechatronisch opgeleide monteurs in eigen huis. Doordat zij bij verschillende opdrachtgevers komen door heel het land doen ze veel kennis op en blijven ze op de hoogte van de nieuwste technieken. Welke expertise er waar, wanneer nodig is en voor welke tijdsperiode is geheel afhankelijk van de wensen en bedrijfsdoelstellingen. Of het nu gaat om het inzetten van één monteur voor assemblage en voormontage of een volledig team, tijdelijk of voor een langere periode, alles is hierin mogelijk. We hebben alle mensen en middelen in huis om capaciteitsvraagstukken op te lossen en productie zo efficiënt mogelijk te houden. We hebben technische specialisten in de montage, engineering, projectleiding, werkvoorbereiding en in bedrijfstelling/ field service. Kortom, in het gehele machinebouw proces van engineering tot in bedrijfsstelling kan gerekend worden op onze expertise. Om de beste service te kunnen verlenen, komen onze specialisten uit de regio waardoor ze snel inzetbaar zijn. Daarbij bieden we een terugkeergarantie: bij vervolgopdrachten, nieuwe aanvragen of projecten zetten we dezelfde mensen opnieuw in zodat ze direct aan de slag kunnen.

Werken bij SPIE

Wil jij aan de slag als mechanisch, elektrisch of mechatronisch monteur binnen een hechte groep vakmensen? In 5 jaar leren waarover je bij anderen 10 jaar doet?

Voordelen van onze dienstverlening:

  • Flexibilisering van capaciteitsbehoefte binnen de OEM markt
  • Rendementsverbetering door de inzet van specialisten als ze het hardst nodig zijn
  • Flexpool van meer dan 200 ervaren machinebouwers, zowel mechanisch, elektrisch als mechatronisch
  • Tijdelijke technische specialisten op het gebied van engineering, projectleiding, werkvoorbereiding en field service
  • Regionale aanwezigheid
  • Kennis en ervaring door roulatie bij verschillende opdrachtgevers
  • Terugkeergarantie door vaste monteurspool

Vragen?

Neem contact op met een specialist in de regio

Regio Mid West
Robert Bakker
robert.bakker@spie.com

Regio Oost
Niels Pril
niels.pril@spie.com

Regio Zuid Oost
Paul Albert
paul.albert@spie.com

Regio Zuid West
Maykel van Berkel
maykel.vanberkel@spie.com

Onze projecten

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.