Constructie management

lines-animated
Constructie management

Ieder (nieuw)bouwproject is anders en heeft zijn eigen complexiteit en uitdagingen. Zo zijn er vaak veel stakeholders en contractors betrokken met ieders eigen disciplines, die vervolgens samen moeten komen om het project tot een succes te brengen. Het managen en samenbrengen van alle partijen on site vraagt niet alleen om kennis van alle expertisegebieden, maar ook het vermogen om het totaalproject te kunnen overzien vanaf het ontwerp tot aan de uitvoering. Door het beheer van de on site werkzaamheden, met oog voor veiligheid, kwaliteit, planning en omvang weten de constructiemanagers bij SPIE ieder project in beweging te houden.

Technisch Constructie Dossier (TCD)

Gedurende het project wordt het Technisch Constructie Dossier (TCD) structureel en gestructureerd bijgehouden door ons team zodat alle waardevolle projectinformatie geborgd is.

Tendersupport

Een ander onderdeel wat ook bij constructiemanagement om de hoek komt kijken is tendersupport, we ondersteunen de opdrachtgever met het uitzetten van verschillende tenders door de juiste documenten aan te leveren en gunningsadviezen te geven.

Onze projecten

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.