SPIE Nederland en MPL Groep tekenen partnerovereenkomst

SPIE en MPL
lines-animated

Een Physical Security Information Management cloudrevolutie voor data-gedreven werken

SPIE heeft een veelbelovend partnerschap ondertekend met de MPL Groep, dé expert op het gebied van geavanceerde cloudoplossingen voor fysiek beveiligingsinformatiebeheer. De samenwerking belooft een scala aan voordelen en inzichten op het gebied van datagedreven werken.

De kracht van PSIM cloudoplossingen

PSIM (Physical Security Information Management) is een innovatieve technologie (software) die het beheer en de coördinatie van verschillende beveiligingssystemen in een gebouw stroomlijnt. Denk aan brandmeldinstallaties, sprinklerinstallaties, toegangscontrole, videobewaking, alarmsystemen, gebouwbeheer systemen en meer. Deze worden allemaal gecentraliseerd in één geïntegreerd cloud platform.

WinGuard as a Service: de toekomst van datagedreven werken

Een van de opvallendste aspecten van deze partnerschapsovereenkomst is de integratie van "WinGuard as a Service", een geavanceerde PSIM cloudoplossing die wordt gezien als een volgende stap voor datagedreven werken binnen organisaties. WinGuard as a Service biedt flexibiliteit, schaalbaarheid en efficientie. Deze PSIM-technologie maakt het mogelijk om zich aan te passen aan de specifieke behoeften van een slim gebouw en mee te groeien bij opschaling. PSIM in combinatie met het WinGuard Platform as a Service verbetert de operationele efficiëntie van slimme gebouwen significant. Beveiligingsincidenten kunnen sneller worden gedetecteerd en afgehandeld, wat de veiligheid van het gebouw en de mensen die erin werken aanzienlijk verbetert.

Gegevensintegratie

De integratie van PSIM met WinGuard Platform as a Service maakt gegevensintegratie mogelijk op een manier die voorheen onmogelijk was. Dit betekent dat relevante gegevens vanuit verschillende systemen samenkomen, waardoor beheerders een holistischer beeld van de situatie krijgen.

Voordelen voor klanten

Klanten van SPIE zullen profiteren van deze geavanceerde technologieën die hun slimme gebouwen naar een hoger niveau tillen, doordat de combinatie van PSIM met Winguard Platform As a Service ervoor zorgt dat organisaties klaar zijn voor de snel veranderende wereld van slimme gebouwen. Met platform As a Service kunnen klanten hun beveiligingsmaatregelen versterken en snel reageren op potentiële bedreigingen, tijd en moeite wordt bespaard doordat het geïntegreerde systeem het beheer van slimme gebouwen vereenvoudigt en moeiteloos kan worden uitgebreid. Door gegevensintegratie krijgen klanten diepgaand inzicht in hun gebouwen, wat resulteert in slimmere beslissingen en efficiënter gebruik van middelen. Ook als het om duurzaamheid gaat.

De samenwerking tussen SPIE en de MPL Groep is het startschot van een mooie ontwikkeling naar de toekomst van slimme gebouwen. Marcel Lenters, eigenaar van de MPL Groep: “PSIM Winguard Platform As a Service brengt flexibiliteit, schaalbaarheid en geavanceerde beveiliging samen waardoor organisaties klaar zijn om te gedijen in de steeds veranderende wereld van slimme technology.” Marcel Verweij, Business Unit Manager Fire Protection & Security bij SPIE, vult aan: “Dit partnerschap belooft niet alleen de veiligheid en efficiëntie van slimme gebouwen te verbeteren, maar ook de manier waarop we ze begrijpen en beheren.”

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze oplossing? Download de informatieflyer of neem contact met ons op!

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.