SPIE en Cyviz openen Experience Center en onthullen TEMPEST-controlekamer

lines-animated
Oscar en Anand bij de opening

Bij een van de SPIE-kantoren in Utrecht hebben SPIE, Thinklogical en Cyviz, een vooraanstaande leverancier van geavanceerde visualisatie- en samenwerkingsoplossingen, vandaag een Experience Center geopend. Tijdens de officiële opening werd de indrukwekkende vergaderruimte onthuld, met daarin een opmerkelijke TEMPEST-dynamische controlekamer. Met deze controlekamer kan informatie met meerdere classificaties worden verwerkt en betrouwbare en veilige communicatie wordt gegarandeerd.

Experience Center

In het Experience Center, dat alles omvat van beeldschermen tot projectoren en geavanceerde klimaat- en lichtregelingssystemen, kunnen klanten ervaren hoe de diensten en producten van Cyviz en Thinklogical kunnen bijdragen aan hun prestaties en hoe we zorgen voor betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

TEMPEST-controlekamer

Tijdens de officiele opening van Cyviz's uitbreiding in de Benelux-regio werd ook een opmerkelijke TEMPEST-dynamische controlekamer onthuld, die een strategische samenwerking tussen Cyviz, Thinklogical en SPIE markeert. Deze controlekamer is ontworpen om informatie met meerdere classificaties te verwerken en voldoet volledig aan de Amerikaanse en NAVO Tempest Level B-normen, inclusief een Level A-compliant videowall. De volledig beveiligde oplossing omvat de Cyviz Easy Controller voor bron- en lay-outbeheer, meerdere werkstations en een volledige TEMPEST-netwerkinfrastructuur die betrouwbare en veilige communicatie garandeert.

Toonaangevende technologie

Cyviz CEO, Espen Gylvik, benadrukte de strategische betekenis van deze ontwikkelingen: "Cyviz is verheugd om samen te werken met onze partners bij SPIE en Thinklogical om onze toonaangevende technologie in te zetten voor dynamische commando- en controlekamers. In combinatie met de uitstekende marktpositie en reputatie van onze partners zal dit geweldige zakelijke kansen bieden." Richard Jongejan, projectmanager bij SPIE, vult aan: "Samen hebben SPIE, Thinklogical en Cyviz hun krachten gebundeld om hoogwaardige en eersteklas service te bieden, wat betekent dat we duurzame en toekomstbestendige oplossingen voor onze klanten hebben gecreëerd."

Het partnerschap tussen SPIE Nederland en Cyviz, een wereldwijd technologiebedrijf, biedt immense waarde aan bedrijfsorganisaties, defensie en overheden in Europa en het Verenigd Koninkrijk, en markeert een belangrijke stap in het vestigen van Cyviz als toonaangevende leverancier van complexe bestuurskamers, geavanceerde vergaderruimtes en dynamische commando- en controlekamers. De TEMPEST-controlekameroplossing is al geïnstalleerd in meerdere controlekamers om te voldoen aan de eisen van klanten. Dit gezamenlijke aanbod van Cyviz en SPIE biedt optimale situational awareness voor controlekamers die te maken hebben met complexe en kritieke situaties.
 

Over Cyviz
Cyviz is een wereldwijde technologieleverancier voor uitgebreide conferentie- en controlekamers en commando- en experience centers. Sinds 1998 creëren we samenwerkingsruimten van het hoogste niveau, die zorgen voor inclusieve vergaderervaringen voor zowel persoonlijke als externe deelnemers. Cyviz bedient wereldwijde ondernemingen en overheden met de hoogste eisen voor bruikbaarheid, veiligheid en kwaliteit. De cross-platform ervaring die Cyviz biedt om systemen en middelen in de hele onderneming te beheren en te controleren, maakt Cyviz de voorkeurskeuze voor klanten met complexe behoeften. 
 

 

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.