Menu Search

Home Services ICT Services Solutions

ICT Services Solutions

Onafhankelijk, betrokken en deskundig; de doelstellingen van de business unit ICT Services Solutions van SPIE. Deze afdeling onderhoudt en optimaliseert ICT-infrastructuren voor de (groot)zakelijke markt. Hiervoor maakt ze gebruik van een uniek portfolio van standaard diensten die op maat kunnen worden afgestemd, zowel separaat als integraal. We maken daarbij onderscheid tussen Workspace, Voice en Connect.

Workspace
Bij Workspace staan alle diensten van applicatie hosting, online werkplekken en cloud storage centraal. Hoge beschikbaarheid, naadloze integratie, eenvoudig beheer, de juiste prijs-kwaliteitverhouding en de beste securityrichtlijnen zijn haast vanzelfsprekend.

Voice
Separate en integrale voice oplossingen kunnen perfect integreren in de bestaande Voice omgeving. Waar bedrijfsprocessen of voice-omgevingen niet geschikt zijn voor de cloud, kan SPIE het beheer en onderhoud volledig overnemen en komt er dus toch een betrouwbare telefoniewerkplek. Verbindingen, abonnementen, vaste telefonie, kortom: bereikbaarheid, security en ketenoplossingen in de breedste zin van het woord.

Connect
Connect omvat alle diensten waarbij connectivity centraal staat. SPIE ontsluit een organisatie naar de buitenwereld met internet, glasvezel en SIP trunks en verbindt de interne organisatie met installatie, service en beheer van LAN, WiFi of DAS. Communiceer ongestoord via ieder device!

Detachering

Vanuit een grote detacheringsafdeling kunnen ICT-professionals via de business unit ICT ad interim ingezet worden op kantoorlocaties van onze klanten bij capaciteitsvraagstukken of bij een specifieke kennisvraag. Dit verhoogt de slagkracht, continuïteit en flexibiliteit.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Nico Lockhorn

+31 (0)88 118 97 50 n.lockhorn(at)spie.com