Menu Search

Home Services Datacenters

Datacenters

Elke ICT-ruimte bestaat uit een aantal non-IT componenten die perfect moeten kunnen functioneren en samenwerken. Daarbij zijn een tal van zaken van belang, waaronder energievoorziening, klimaatbeheersing, fysieke behuizing, connectiviteit, beveiliging (toegang en brand) en management systemen. Naast het optimaal inrichten van een ICT-ruimte, is continuïteit en beschikbaarheid cruciaal. SPIE is hierin een betrouwbare en deskundige partner. Vanaf het advies op maat, ontwerp, volledige turn-key realisatie tot aan het beheer van ruimtes van 5m2 tot 5.000m2 staan wij voor u klaar.

Ontwerp, inrichting en beheer van datacenters en ICT ruimtes (MER/SER)

Met onze uitgebreide kennis van IT, uitgebreide disciplines en gediplomeerde specialisten, kunnen wij een IT omgeving naar wens ontwerpen, inrichten, onderhouden en beheren. Of het nu gaat om de HVAC-installatie, E-installaties, NSA, UPS, databekabeling infrastructuren of overige activiteiten op de White Space, op ieder domein zijn onze specialisten inzetbaar. Onze expertise stopt niet bij ontwerp en (ver)bouwen van een ICT ruimte, we verzorgen ook het preventief en correctief onderhoud op de complete installatie. Met onze service monteurs en een krachtig netwerk aan partners hebben wij een landelijke dekking en zijn we 24/7 beschikbaar en bereikbaar.

Onze aanpak

In onze aanpak zoeken we altijd naar de juiste balans tussen duurzaamheid, veiligheid, technologie en kosten efficiëntie. Met meer dan 30 jaar ervaring, een multidisciplinair team en succesvolle realisaties binnen onder andere productieomgevingen, colocaties, telecom- en breedbandproviders, Enterprise, Edge computing, MKB, financiële- zorg en overheidsinstellingen, bent u verzekerd van een betrouwbare partner voor uw project. Wij werken samen om uw targets te halen. Om onze expertise aantoonbaar te maken, beschikken we over diverse certificaten en erkenningen.

Datacenter dienstverlening

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Ruud van der Hoeven

+31 10 4090400 datacenters.nl(at)spie.com