SPIE en Rijkswaterstaat delen visie in onderhoudsproject in Brabant

onderhoudsproject brabant brug
lines-animated

SPIE is de komende twee jaar verantwoordelijk voor de 92 bruggen en sluizen

SPIE zette als bruggenspecialist in op het openbare werk van Rijkswaterstaat in de provincie Brabant. Op basis van kwaliteit en de mogelijkheid om lokaal dicht bij de klant te werken, werd de opdracht voor het onderhoud aan 92 objecten (bruggen en sluizen) aan SPIE gegund.

Het traject tussen Oosterhout en Venray wordt opgesplitst in drie regio’s, die ieder bediend worden door een lokale vestiging

Asset Management is een veelvoorkomende term binnen SPIE. Om een toegevoegde waarde voor haar klanten te zijn, denkt SPIE mee over het gehele traject en alle mogelijke optimalisaties en kostenbesparingen. Dit was duidelijk terug te zien in het voorstel voor het onderhoudsproject in provincie Brabant van Rijkswaterstaat. De visie die SPIE hier bij profileerde sloot perfect aan op die van Rijkswaterstaat. En dus is het SPIE die de komende twee jaar verantwoordelijk is voor de bruggen en sluizen tussen Oosterhout en Venray.

In totaal zijn het 92 objecten waar elektrotechnisch en werktuigbouwkundig onderhoud op wordt gepleegd. Manager Business Development Danny Boer: “Dit project is een mooie opstap richting het grote contract dat Rijkswaterstaat na deze twee jaar afsluit met een onderhoudspartner. Wij grijpen deze periode met beide handen aan om elkaar beter te leren kennen en onze toegevoegde waarde te laten zien.”

Een optimale langetermijnrelatie

Het traject tussen Oosterhout en Venray wordt opgesplitst in drie regio’s, die ieder bediend worden door een lokale vestiging. Boer: “Hiermee laten we een andere kernwaarde van SPIE zien: lokale aanwezigheid, dicht bij de klant, voor een optimale langetermijnrelatie.”

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website