SPIE en Actemium vernieuwen productiebesturing Feijen-fabriek

lines-animated
Feijen automatisering

Met het oog op de uitbreiding liet Feijen de productiebesturing vernieuwen. De oude technologie had haar beste tijd gehad, vervangende onderdelen waren nauwelijks nog te verkrijgen. Feijen: “We hadden ook geen toegang meer tot externe kennis. Het werd te risicovol voor onze productie. Een nieuwe besturing is een zware investering, maar we willen onze continuïteit borgen en sneller, efficiënter kunnen produceren. Verdere uitbreiding van ons machinepark was met de bestaande PLC niet mogelijk geweest.”

Voor de vernieuwing van de besturing bundelde industrieel automatiseerder Actemium de krachten met multi-technisch dienstverlener SPIE. Beide bedrijven kennen elkaar van eerdere gezamenlijke projecten. In samenwerking met Feijen stelden ze de functionele specificaties voor de nieuwe besturing op en maakten ze een planning met milestones voor de ombouw in twee fases.

Lees hier het volledige artikel

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.