Aanlichten

Verlichting voor objecten of gebouwen

lines-animated
Aanlichten Deventer

In steden wordt verlichting vaak alleen ingezet om meer veiligheid en zicht te creëren. Verlichting kan echter een veel grotere rol spelen in de beleving en het gevoel in een stad. Met de juiste aanlichting wordt de sfeer bepaald waardoor dat ene grijze saaie plein opeens de aantrekkelijke trekpleister is in de omgeving. De architectonische details van gebouwen vallen meer op, horeca en winkels worden meer in de spotlight gezet en mensen komen samen op de gewenste plekken in de stad. Naast de openbare verlichting in en rondom steden, zijn wij ook gespecialiseerd in ‘city beautification’ waarbij we lichtplannen ontwikkelen die ervoor zorgen dat een stad weer gaat leven. Een levendige stad trekt meer bezoekers aan en brengt mensen samen. Kortom, SPIE brengt met verlichting een stad in beweging.

Van lichtontwerp tot realisatie

Licht geeft karakter aan een gebied. Het benadrukt innovatie, creativiteit en geschiedenis waardoor het beter tot zijn recht komt. We kijken samen naar de belangrijkste karakteristieken in de omgeving en maken een lichtplan of lichtbeleid binnen de gewenste kaders. Komt de nadruk te liggen op een brug, historisch gebouw, winkels, kerk of uitgaansplein? Dankzij de brede kennis en expertise van zowel civiele-, verkeer- als gebouwgebonden technieken bundelen we de krachten om zo de juiste sfeer neer te zetten. Daarna gaan we aan de slag, we leveren, installeren en stellen de volledige verlichtingsinstallatie in bedrijf. Uiteraard moet de sfeer ook blijven in de stad, dus ook het onderhoud en beheer wordt door ons geregeld. Benieuwd hoe we dit aanpakken? Bekijk dan onze projecten.

Belichting van kunstwerken, bruggen of gebouwen. Wij creëren de juiste sfeer!

Aanlichten bruggen
Aanlichten van bruggen
Aanlichten gebouwen
Aanlichten van historische gebouwen
Aanlichten kunst
Aanlichten van kunstwerken

Onze projecten

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.