Oplossing voor energiecontinuïteit

én het invullen van klimaatdoelstellingen

lines-animated
iVPP

Er komt veel op je af als gebouweigenaar en facilitair manager: je krijgt te maken met een vol elektriciteitsnet en dat heeft gevolgen. Niet alleen voor je wens om bijvoorbeeld laadpalen te faciliteren voor het laden van elektrische voertuigen, maar ook voor je bedrijfscontinuïteit: wie wil uitbreiden, heeft elektriciteit nodig. Met iVPP zorg je voor bedrijfscontinuïteit en een license to operate, terwijl je stappen zet in de energietransitie en energieneutraal wordt.

iVPP staat voor Integrated Virtual Power Plant. Met iVPP kunnen wij complexe vraagstukken van de energietransitie vereenvoudigen voor klanten door bouwblokken aan te leveren die een modulaire aanpak bieden voor het optimaliseren van bedrijfscontinuïteit, cybersecurity en CO2 reductie. We sturen op het onafhankelijk worden van het energienet en het wegnemen van zorgen over netcongestie en piekbelasting. Met iVPP kun je dus zelf de regie nemen in relatie tot het opwekken, opslaan, afname en afgifte van de energiestromen.

Benieuwd hoe dit werkt?

Beluister de onderstaande podcast of download het whitepaper via Duurzaam Gebouwd.

Neem contact op met onze experts

Binnenkort organiseren wj een iVPP-kennisevent, meer informatie volgt snel. Heb je in de tussentijd al vragen? Neem dan zeker contact met ons op!

Folkert Gerritsen

Telefoonnummer: +31 (0)6 238 365 69
E-mail: folkert.gerritsen@spie.com

Peter Grispen

Telefoonnummer: +31 (0)6 230 003 91
E-mail: peter.grispen@spie.com

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.