Menu Search

Home Services Specialisten voor machinebouw

Specialisten voor machinebouw

Al meer dan 40 jaar ontzorgt de business unit Machinebouw van SPIE de machinebouwers in Nederland door meer dan 300 gekwalificeerde allround specialisten in te zetten op het moment dat dit het hardst nodig is. Afhankelijk van de behoefte kan SPIE zowel mechanisch, elektrisch als mechatronisch opgeleide monteurs flexibel inzetten. De beste monteurs hebben wij in vaste dienst, in eigen huis. Zij hebben ervaring in de verpakkings-, medische- en voedingsindustrie, automotive, jachtbouw, landbouwmechanisatie, cleanroom (semi-conductor), energie en grafische industrie. Van assemblage en 1e monteur tot senior niveau, één monteur of een heel team, voor lange of voor kortetijd.

Het maakt SPIE dé specialist op het gebied van machinebouw.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Patrick Janssen

+31 (0)6 239 083 57 patrick.janssen(at)spie.com

Flexibel vakmanschap

De sterk wisselende orderintake in de machinebouw vraagt naar verschillende mogelijkheden en een hoge mate van flexibiliteit om de werkzaamheden goed te kunnen plannen. SPIE kan hierin voorzien door goed opgeleide en ingewerkte specialisten in te zetten op de projecten van de klant, zodat er snel een begin kan worden gemaakt. Door ruime ervaring in de verschillende branches en uitgebreide kennis kunnen wij optimaal meedenken. De opbouw van het team wordt in onderling overleg bepaald en kan variëren in omvang, kennis en ervaring. Doordat de technische specialisten vast in dienst zijn bij SPIE, is een hoge mate van kennisborging en continuïteit gegarandeerd.

Naast ondersteuning op projectbasis kan SPIE ook capabele vakmensen puur op capaciteit leveren. Deze komen uit onze flexpool en zijn middels vooraf te bepalen constructies beschikbaar.