Menu Search

Home Services Specialisten voor machinebouw

Specialisten voor machinebouw

Een partner moet weten wat er speelt binnen een bedrijf, bekend zijn met de processen, de markt kennen en vooruit denken. Met meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van de machinebouw is de business unit Planatec de betrouwbare partner voor het managen en uitvoeren van technische projecten voor OEM-ers (Original Equipment Manufacturers) en main suppliers binnen de machinebouw.

De jarenlange ervaring van Planatec helpt om klanten te adviseren en zo samen te komen tot een optimale projectplanning. Dat geeft rust en zekerheid, bespaart kosten en tijd en verhoogt de productiviteit.

Zo’n 250 technische specialisten met ervaring op het gebied van machinebouw werken mee aan projecten bij opdrachtgevers uit het netwerk van SPIE. Onze specialisten met ervaring in onder andere de food-, automotive-, energie- en metaalbranche. Ze komen uit de buurt, dus dat werkt wel zo makkelijk.

Flexibel vakmanschap

De sterk wisselende orderintake in de machinebouw vraagt naar verschillende mogelijkheden en een hoge mate van flexibiliteit om de werkzaamheden goed te kunnen plannen. SPIE kan hierin voorzien door goed opgeleide en ingewerkte specialisten in te zetten op de projecten van de klant, zodat er snel een begin kan worden gemaakt. Door ruime ervaring in de verschillende branches en uitgebreide kennis kunnen wij optimaal meedenken. De opbouw van het team wordt in onderling overleg bepaald en kan variëren in omvang, kennis en ervaring. Doordat de technische specialisten vast in dienst zijn bij SPIE, is een hoge mate van kennisborging en continuïteit gegarandeerd.

Naast ondersteuning op projectbasis kan SPIE ook capabele vakmensen puur op capaciteit leveren. Deze komen uit onze flexpool en zijn middels vooraf te bepalen constructies beschikbaar.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Geert Vlasblom

+31 (0)6 51233811 geert.vlasblom(at)spie.com