Mechatronische machinebouw projecten

lines-animated
Mechatronische projecten

Met onze expertise in de panelenbouw en het flexibel vakmanschap in de machinebouw worden we veelvuldig ingezet om specialistische onderdelen van een project onafhankelijk uit te voeren. We nemen echter niet alleen verantwoordelijkheid voor de kleinere vraagstukken van vandaag, maar zijn ook inzetbaar voor de complexere projecten. Denk hierbij aan een productieproces mechaniseren of automatiseren, het bouwen van enkele modules tot volledige machines of het bewerken, monteren of verplaatsen van een compleet machinepark. Met onze oplossingen verbeteren we het rendement, optimaliseren we industriële processen en verlagen we de kosten om zo de marktpositie van onze klanten te verbeteren.

Van elektrische- en mechanische retrofits tot machinebouw projecten

We brengen alle disciplines samen om het project te doen slagen: elektrische- en mechanische engineering, panelenbouw, montage op locatie, software en de expertise voor in bedrijfstelling. We nemen verantwoordelijkheid voor de aansturing, projectplanning, kwaliteitsbewaking en het behalen van het juiste rendement. De voordelen? Een optimale afstemming, flexibel inspelen op wijzigingen, maximale grip op de voortgang en korte doorlooptijden.

Procesoptimalisatie en machineveiligheid

Voor het optimaliseren van processen hoeft een nieuwe machine niet altijd het antwoord te zijn. Vaak kunnen we de ‘bestaande issues’ in de machine analyseren om vervolgens verbeteringen te realiseren en te implementeren. Ook op het vlak van machineveiligheid zijn we op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Kortom door een volledig project uit handen te geven, is er één specialist en aanspreekpunt én een balans in rendement en technische haalbaarheid.

Vragen?

Neem contact op met een specialist in de regio

Regio Mid West
Robert Bakker
robert.bakker@spie.com

Regio Oost
Niels Pril
niels.pril@spie.com

Regio Zuid Oost
Paul Albert
paul.albert@spie.com

Regio Zuid West
Maykel van Berkel
maykel.vanberkel@spie.com

Onze projecten

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website