SPIE zet eerste stappen op de verduurzamingsroute

van gemeente Terneuzen

lines-animated
sporthal

Dit jaar nog ondergaan de meeste losse gymzalen in de gemeente Terneuzen en de sporthal in Axel een verduurzamingsslag. De bestaande verlichting wordt vervangen door led en de cv-installaties en de warmwaterleidingen worden voorzien van een extra isolatiepacking, die ervoor zorgt dat er geen restwarmte onnodig verdwijnt.

Dit project is onderdeel van de verduurzamingsroutekaart van de gemeente Terneuzen en voor SPIE het eerste project binnen dit plan als hoofdaannemer. SPIE is als vaste onderhoudspartner van de gemeente, bekend met de zeven locaties. “Tot op heden voeren we preventief en correctief onderhoud uit aan de gebouwgebonden E- en W-installaties van zo’n 100 panden van de gemeente. We zijn blij dat we nu ook een bijdrage mogen leveren aan de verduurzaming ervan. Ook daar hebben wij expertise en kunnen we dus van toegevoegde waarde zijn”, zegt Jordy van Troost, projectmanager bij SPIE.

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.