Hexion en SPIE vinden elkaar opnieuw

Nieuw onderhoudscontract na drie jaar

Hexion Plant
lines-animated

SPIE levert tenminste de komende drie jaar een bijdrage aan het onderhoud op de petrochemische plant van Hexion. SPIE wordt verantwoordelijk voor de turnarounds, projecten en een deel van het onderhoud van de installaties.

Vanuit de vestiging in Schiedam werken de business units Engineering, E&I en Mechanical samen. Drie jaar geleden waren SPIE en Hexion al partners. Hoewel die samenwerking de afgelopen drie jaar stil lag, kreeg SPIE vorig jaar toch de opdracht om een turnaround uit te voeren, vanwege haar vakmensen en flexibiliteit. Het nieuwe partnership is afgesloten voor drie jaar met twee keer een optie voor een extra jaar.

Business development manager Dennis Vrijenhoek van SPIE is trots op de hernieuwde samenwerking: “We hebben ons dermate goed gepresenteerd dat we als single source dit deel van het onderhoud voor onze rekening mogen nemen. Onze lokale aanwezigheid, de kwaliteit van onze mensen en onze overeenkomstige visie op het beter, veiliger en schoner maken van onze leefomgeving, maakt dat SPIE een geschikte partner is voor Hexion.”

Geschikte partner

Manager of Projects en Contract Manager Bas Duchenne van Hexion deelt deze trots : ″SPIE heeft in het verleden voor onze productielocatie een toegevoegde waarde geleverd aan ondersteuning van onze disciplines Maintenance, Projecten en Turnarounds. De hernieuwde samenwerking is vanaf het begin goed verlopen, wat zich direct heeft geuit in mooie resultaten binnen deze disciplines. Aangevuld met het vakmanschap, de betrokkenheid en de expertise hebben wij het vertrouwen dat we de juiste partner hebben geselecteerd die gaat bijdragen aan onze doelstellingen op gebied van veiligheid, kwaliteit en High Performance Teamwork.’’

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.