Onze mensen

Wij werken veilig en gezond

lines-animated
Samenwerken

Het zijn onze mensen die het verschil maken voor onze klanten en het succes van SPIE bepalen. Het is onze verantwoordelijkheid een werkomgeving te creëren waarin zij kunnen groeien en bloeien en waar de veiligheid is gewaarborgd.

Veiligheid en gezondheid

Veiligheid staat te allen tijde voorop. “Wij werken veilig of wij werken niet” is een bekende uitspraak binnen SPIE, die breed wordt gedragen. Pijlers binnen onze aanpak zijn goede werkvoorbereiding en -uitvoering, helder beleid en duidelijke regels waaronder de SPIE Life Saving Rules, trainingen voor Safety Leadership en risicovolle werkzaamheden, veiligheidseisen aan subcontractors en een gecertificeerd managementsysteem. Onze medewerkers hebben overal het Veiligheids-, Gezondheids- en Milieu-regelboekje bij de hand.

De ontwikkeling van onze medewerkers

Bij SPIE vinden wij de ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk. Daarom investeren wij in hun opleiding en ontwikkeling. Dat doen we onder andere door een eigen e-learningportaal en de SPIE Academy. Zo houden we de kennis, kunde en motivatie van onze medewerkers op een hoog niveau. Het delen van kennis en ervaring wordt gefaciliteerd door het organiseren van netwerken. Een goed voorbeeld hiervan is het platform Young SPIE, een netwerk van jonge SPIE-medewerkers.

Maatschappij

Maatschappij

Zaken doen

Werken bij SPIE

Certificaten

 

Wij werken aantoonbaar volgens de laatste normen en standaarden
 

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website