Zaken doen

lines-animated
zaken doen

Samen bouwen we aan ons bedrijf. In vele opzichten. Onze normen en waarden zorgen ervoor dat we dit op een eerlijke, integere en duurzame manier doen.

Ethisch zakendoen

De manier waarop SPIE zaken wil doen is vastgelegd in de ethische beginselen, de gedragscode voor ethisch zakendoen en een handleiding voor het toepassen van de ethische beginselen. Medewerkers worden getraind in het toepassen van de beginselen en code in de dagelijkse praktijk. Bij SPIE Nederland houdt een Compliance officer toezicht op de naleving van de beginselen en code. Ernstige vermoedens van misstanden kunnen intern worden gemeld via een klokkenluidersregeling.

Duurzaam inkopen

SPIE koopt zo duurzaam als mogelijk in. Om zekerheid te krijgen over de duurzaamheid van haar leveranciers vraagt SPIE van hen een EcoVadis certificaat. SPIE voert dit certificaat zelf ook! Jaarlijks wordt in het Integrated Annual Report gepubliceerd welk percentage van onze inkoop duurzaam is.

Voor SPIE blijft het de komende jaren belangrijk om ‘groene’ kennis en kunde uit de leveranciersmarkt te halen, om die vervolgens in te zetten in samenwerking voor onze klanten. We verdiepen daarvoor de relaties met onze leveranciers. Met elkaar gaan we in gesprek over elkaars duurzame ambities. Daaruit vloeien interessante samenwerkingen voort.

Aandeelhouderschap voor medewerkers

Aandeelhouderschap voor medewerkers past bij de cultuur van SPIE en het toont hun vertrouwen in het bedrijf. Het is een manier om de trots, die zowel het management als onze medewerkers hebben voor SPIE en het werk dat we doen, te tonen. SPIE vindt het belangrijk om al haar werknemers de kans te geven om deel te nemen aan het aandeelhoudersprogramma Share for You, dat inmiddels jaarlijks wordt georganiseerd. In 2021 deed een recordaantal collega’s mee en dat maakt deze groep de grootste aandeelhouder van SPIE!

Onze mensen

Maatschappij

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.