Menu Search
Terug naar Nieuws

SPIE officieel partner van Zytec

Met het afronden van de Zytec-trainingen is SPIE nu officieel partner van Zytec. Circa 15 collega’s weten nu alles over de unieke innovatieve technologie van contactloze magnetische koppelingen, zowel op bedrijfseconomisch vlak als op diep technisch gebied. Met deze certificering op zak is SPIE klaar voor de implementatiefase, waarin business cases zullen worden gemaakt en koppelingen worden geïnstalleerd bij klanten.

Zytec heeft een contactloze magnetische koppeling ontwikkeld, waardoor een motor en een aangedreven last geen fysiek contact meer hoeven te hebben. Dat levert een hoop voordelen op, zoals een verbetering van de betrouwbaarheid van de installatie en vermindering van energieverbruik tot maar liefst 70%. SPIE werkt als multitechnisch dienstverlener aan een groene toekomst door maximale inzet op duurzaamheid en innovatie. Door deze duurzame innovatie bij haar klanten te introduceren levert SPIE een positieve bijdrage aan de energietransitie.

Contactpersoon West-Nederland

Neem contact op met Erwin Petersen

+31 (0)6 512 246 10 e.petersen(at)spie.com

Contactpersoon Oost-Nederland

Neem contact op met Hub Herberighs

+31 (0)6 13416546 h.herberighs(at)spie.com