Menu Search
Terug naar Nieuws

SPIE installeert snelladers bij McDonald’s

In de voorlaatste week van 2018 heeft Lieve Declercq haar handtekening gezet onder de opdracht van Nuon/Vattenfall om 168 snelladers te installeren en te onderhouden.

De snelladers komen door heel Nederland te staan op de terreinen van fastfoodketen McDonald’s met een McDrive. Het opladen van een auto moet er binnen een half uur geregeld kunnen zijn, aldus McDonald’s. Het eerste snellaadpunt werd nog vlak voor het nieuwe jaar in gebruik genomen.

Nuon/Vattenfall neemt de levering van de elektriciteit voor zijn rekening. De stroom is volledig afkomstig van Nederlandse windmolens. SPIE installeert de 168 snelladers binnen drie jaar en onderhoudt ze de komende 10 jaar.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Ron van Ginkel

+31 (0)6 234 531 26 r.vanginkel(at)spie.com