SPIE breidt automatiseringsaanbod uit

lines-animated
Stationsautomatisering bij SPIE

SPIE wordt officieel Value-Added Reseller van SISCO-software en breidt zo automatiseringsaanbod uit

SPIE is officieel dealer in Europa geworden van softwareproducten van het Amerikaanse bedrijf SISCO, dat bekend staat om zijn geavanceerde software voor de elektriciteitssector. De samenwerking zal het dienstenaanbod van SPIE verbeteren en de waarde voor klanten vergroten.

Strategische fit en verbeterde mogelijkheden

Digitalisering maakt het mogelijk om op afstand gegevens te verzamelen van elektrische onderstations en op basis van deze gegevens het onderhoud te optimaliseren. De afdeling Stationsautomatisering van SPIE Nederland is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor engineering en testen, het ophalen van gegevens en het uitwisselen van informatie tussen hoogspanningsstations en controlecentra. De software van SISCO past uitstekend bij deze activiteiten en versterkt de automatiseringsmogelijkheden van SPIE. "Gezien ons werk op het gebied van automatisering van onderstations, is de verkoop van SISCO's softwareproducten een natuurlijke uitbreiding van onze diensten," zegt Sindhuja Vijayaraghavan, hoofd Stationsautomatisering bij SPIE. "Klanten kunnen de software nu rechtstreeks bij ons kopen, waardoor hun proces wordt gestroomlijnd doordat er minder partijen bij betrokken zijn."

Langdurige relatie en expertise

SPIE werkt al enige tijd met de op IEC 61850* gebaseerde softwareoplossingen van SISCO, waardoor de overgang naar een officiële wederverkoper een natuurlijke stap was. "Wij bieden advies en expertise voor de softwareproducten van SISCO en voegen waarde toe aan onze klanten met hoogspanningsnetwerken door hun activiteiten te vereenvoudigen", zegt Vijayaraghavan. "Dit partnerschap versterkt onze bestaande automatiseringsmogelijkheden."

* De internationale standaard IEC 61850 is ontwikkeld om datacommunicatie in en modellering van substations betrouwbaar te beveiligen.

Aanwezigheid op de markt uitbreiden

De expertise van SPIE op de Europese markt biedt SISCO waardevolle inzichten om zijn klantenbestand uit te breiden, zijn softwareoplossingen uit te breiden en zijn aanbod af te stemmen op de veranderende eisen van de Europese markt van energiebedrijven. "Door deze samenwerking kunnen we onze klanten, de eigenaren van de onderstations, nog beter van dienst zijn door de software naast onze diensten aan te bieden," voegt Vijayaraghavan toe. "Het direct kunnen leveren van SISCO's softwareproducten vult onze bestaande diensten naadloos aan."

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.