DiaFlow

Applicatie voor het verwerken van huisaansluitingen

Diaflow
lines-animated

SPIE ontwikkelt softwaresystemen voor zowel intern als extern gebruik. Er werden al GIS-omgevingen ontwikkeld die processen vergemakkelijkten, maar DiaFlow gaat weer een stapje verder. “In het veld gebeurt het”, dat is hét centrale uitgangspunt van DiaFlow. De eenvoudig te bedienen applicatie is dé oplossing voor het verwerken van huisaansluitingen.

Diaflow

Vroeger werden de zogenaamde aansluitschetsen handmatig op papier getekend en kwamen er veel handen aan te pas om de gegevens te archiveren. Nu kan het op een tablet in een handomdraai eenmalig worden getekend en geborgd, zonder dat deze digitale tekeningen kwijt kunnen raken of slecht leesbaar zijn. DiaFlow tekeningen worden getekend op kaartondergronden en liggen daarom meteen goed geörienteerd op de juiste plek in de wereld.

Hoewel de beschikbaarheid van internet in het veld steeds beter wordt, biedt DiaFlow toch de mogelijkheid om ook offline te werken. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van GPS. DiaFlow beschikt over de mogelijkheid om KLIC-meldigen in het kadaster te raadplegen. Het is dan meteen mogelijk om de geografische gegevens uit de KLIC-melding als ondergrond in de applicatie te gebruiken. Ook huisaansluitschetsen in DiaSYS kunnen geraadpleegt en aangevuld worden in DiaFlow.

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website