SPIE start met aanleg antenne-netwerk in de nieuwe huisvesting RIVM en CBG

lines-animated
RIVM gebouw

SPIE start met aanleg antenne-netwerk in de nieuwe huisvesting van het Rijksinstituut van Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en het Centraal Bureau Geneesmiddelen (CBG).

Vorige week is SPIE in opdracht van MEET Strukton B.V. begonnen met de installatie van een antenne-netwerk (DAS) in het nieuwe gebouw van RIVM en CBG.

Het netwerk zorgt voor de distributie van de signalen van mobiele operators (Vodafone, KPN en T-Mobile) en C2000 (hulpdiensten). Het inmiddels markante gebouw staat op het Utrecht Science Park/De Uithof en is voorzien van een tweede-huid gevel: dit is een dubbele glazen omhuizing die o.a. het klimaat beter beheerst, maar vooral ook radiosignalen van buitenaf tegenhoudt.

Met het antenne-netwerk hebben de medewerkers en bezoekers straks een prima GSM-dekking en zijn zij overal in het pand mobiel bereikbaar. SPIE levert en installeert ook een digitaal portofoonsysteem (Tetra) dat aangesloten wordt op de antenne-installatie.

Met dit systeem kunnen BHV-ers en beveiligers in en om het gebouw, met één druk op de knop met elkaar communiceren. Dit project laat goed zien wat SPIE allemaal in huis heeft op het gebied van ‘Wireless’ communicatie.

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.