SPIE levert Indoor as a Service voor Radboudumc in meerjarige overeenkomst

Radboud UMC
lines-animated

SPIE, de onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening en op het gebied van energie en communicatie, heeft een meerjarige overeenkomst getekend met Radboudumc voor het leveren en beheren van mobiele communicatiediensten voor 4G: Indoor as a Service.

Onder Indoor as a Service wordt verstaan dat het geheel van apparatuur, systemen, infrastructuur en componenten alsmede het beheer, onderhoud en upgrades als service wordt verzorgd, in dit geval door SPIE. Dat zorgt ervoor dat alle gecontracteerde netwerken en mobiele technologieën worden gedistribueerd in alle daarvoor in aanmerking komende gebouwen van het Radboudumc. Deze indoor mobiele bereikbaarheidsslag zorgt dat het mobiele- en het dataverkeer binnen het Radboudumc wordt verbeterd, zodat medewerkers, studenten, patiënten en bezoekers, altijd en binnen de gebouwen toegang hebben tot netwerk- en telefoniediensten.

Voor SPIE is dit geen standaard project met alleen service en beheer, maar een proactieve investering vanuit SPIE om de best mogelijke totaaloplossing te bieden voor de vraag van het Radboudumc, waarbij SPIE verantwoordelijk is voor de gemanagede oplossing.

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website