Prestatiecontract Inholland voor E- en W-onderhoud

inholland SPIE
lines-animated

Duurzaam, gezond en creatief. Twee Percelen, zes locaties. Hogeschool Inholland heeft het onderhoud aan de E/W-installaties in opdracht gegeven aan SPIE. Op de locaties Alkmaar, Haarlem, Delft, Den Haag, Diemen en Rotterdam is SPIE inmiddels aan de slag.

Met ingang van 1 juli 2020 heeft Hogeschool Inholland het onderhoud aan de E/W installaties in opdracht gegeven aan SPIE. Het betreft zes locaties, verdeeld over de percelen Noord en Zuid. Het onderhoud wordt uitgevoerd op basis van een prestatiecontract per perceel. Met dit contract ondersteunt SPIE Hogeschool Inholland om de doelstellingen op het gebied van een veilige en gezonde leer- en werkomgeving te realiseren.

Samenwerken op resultaat

Hogeschool Inholland en SPIE gaan een samenwerking aan voor 2 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd. Doel van het onderhoud voor Inholland is om de exploitatie van de gebouwen te verbeteren om zo te komen tot een gedragen efficiënte en effectieve huisvesting, passend bij de missie en visie van Hogeschool Inholland. “Met SPIE hebben we een partner in huis die zich met veel expertise en vakmanschap zal inzetten om de doelstellingen van Hogeschool Inholland op het gebied van een veilige en gezonde leer- en werkomgeving te realiseren”, zegt Fred Bode, manager Vastgoed & Huisvesting van Hogeschool Inholland. “We kijken uit naar een mooie en succesvolle samenwerking!”

Duurzaam, gezond en creatief

Het onderwijs van Hogeschool Inholland is onderscheidend op de thema’s duurzaam, gezond en creatief. Thema’s die goed aansluiten bij SPIE. “Als specialist in verduurzamen van vastgoed denken wij creatief mee over oplossingen waarmee organisaties de energieprestaties van hun gebouwen kunnen verbeteren en de milieueffecten tot een minimum kunnen beperken”, aldus Kees van Oosteren van SPIE. “Gezonde en duurzame gebouwen dragen immers bij aan de creativiteit, het welzijn en werkplezier van studenten, docenten en medewerkers en aan het imago van de organisatie.” SPIE zet haar expertise en vakmanschap met veel plezier in om de doelstellingen van Hogeschool Inholland op het gebied van een veilige en gezonde leer- en werkomgeving te realiseren. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.