SPIE breidt gebouwendivisie uit met overname Aero-Dynamiek

lines-animated
SPIE - Aero-Dynamiek

SPIE heeft zojuist de overname van IMI Aero-Dynamiek bekendgemaakt. Aero-Dynamiek is een bedrijf met locaties in Nederland en België, dat door meten, valideren en optimaliseren van klimaatinstallaties bijdraagt aan de verduurzaming van gebouwen.

De overname van Aero-Dynamiek is een uitstekende aanvulling op het huidige aanbod van SPIE en onderstreept de groeiambitie. Met deze acquisitie wil SPIE haar positie in deze diensten en specifiek voor de gezondheidszorg, bio-lifescience-, voedingsmiddelen- en halfgeleiderindustrie verder versterken.

De 65 werknemers van Aero-Dynamiek komen terecht bij SPIE, wat kansen biedt op het gebied van opleiding, doorontwikkeling, kennis delen en vergaren en nieuwe markten en klanten ontdekken. Aero-Dynamiek genereerde een omzet van ongeveer €6 miljoen in 2022.

Lieve Declercq, algemeen directeur van SPIE Nederland, is opgetogen: ″Onze toegevoegde waarde voor klanten blijft groeien. We halen graag nieuwe kennis en kunde in huis om onze klanten van A tot Z te blijven faciliteren. Ik kijk er enorm naar uit om de nieuwe collega’s van Aero-Dynamiek te verwelkomen. De succesvolle integratie met Worksphere heeft geleid tot een sterke positionering in de gebouwgebonden omgeving. Daar gaan we nu een volgende stap in maken met het toevoegen van de specifieke expertise van Aero-Dynamiek .”

″Als dienstverlener passen wij goed in een organisatie als SPIE. Onze diensten sluiten perfect op elkaar aan en de cultuur en ambities van SPIE passen bij die van ons. We worden nu onderdeel van een bedrijf waar onze core business nog beter tot zijn recht komt en aangevuld kan worden met meerdere diensten. In de nieuwe structuur kunnen we de gebouwinstallaties verder ontwikkelen en onze business laten groeien. Met veel vertrouwen en enthousiasme kijk ik uit naar de toekomst″, voegt Lennaert de Bokx, Managing Director van Aero-Dynamiek, toe.

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.