VEVA®’s van SPIE gaan de grens over

Veva cado
lines-animated

SPIE gaat steeds vaker over de grens met haar verrijdbare vangrail (VEVA®). In de afgelopen jaren werden diverse projecten opgeleverd in onder andere Hamburg (Duitsland), Oslo (Noorwegen) en Stockholm (Zweden). De VEVA®’s worden gefabriceerd in Wijhe en vervolgens ter plaatse gemonteerd en in bedrijf gesteld.

De contacten ontstaan door netwerken op beurzen en symposia en via social media hebben we inmiddels een mooi netwerk opgebouwd. We praten veel met overheden en nodig hen uit in Wijhe om onze producten te demonstreren, maar het zijn lange processen. Het resultaat mag er wezen, want in opdracht van Siemens AG heeft SPIE in Hamburg twee VEVA®’s van 100 meter én twee VEVA®’s van maar liefst 140 meter lang geleverd, gemonteerd en in bedrijf gesteld.

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website