SPIE ondersteunt Solar Challenge Team

lines-animated
Solar ondertekening

SPIE Nederland en het Solar Challenge Team van TU Delft hebben hun handtekeningen gezet onder een sponsorovereenkomst voor de aankomende Solar Challenge. Dit partnerschap benadrukt de gezamenlijke toewijding van beide organisaties aan duurzame en innovatieve technologieën.

De Solar Challenge is een internationale wedstrijd waarbij studententeams van over de hele wereld de uitdaging aangaan om een zonneauto te ontwerpen, te bouwen en daar mee te racen. Het evenement bevordert duurzame energieopwekking en stimuleert de ontwikkeling van nieuwe technologieën in de automotive sector. Door het sponsoren van het Solar Challenge Team draagt SPIE bij aan de voortgang van deze cruciale missie.

Het partnership tussen SPIE en het Solar Challenge Team is gebaseerd op een gedeelde visie van duurzaamheid en innovatie. SPIE is een pionier op het gebied van energie-efficiëntie, slimme infrastructuur en duurzame oplossingen. Door het ondersteunen van het Solar Challenge Team, dat zich richt op de ontwikkeling van zonne-energie in de automobielindustrie, versterkt SPIE haar positie als voortrekker van de energietransitie.

"We zijn verheugd om het Solar Challenge Team te sponsoren en hun toewijding aan duurzaamheid en innovatie te ondersteunen", aldus Lieve Declercq, CEO van SPIE. "Als een bedrijf dat zich inzet voor groene technologieën en energie-efficiëntie, geloven we dat deze samenwerking ons in staat stelt om gezamenlijk de grenzen van duurzame mobiliteit te verleggen. We zijn vastbesloten om een positieve impact te hebben op het milieu en om voor de volgende generatie technologische ontwikkelingen te bevorderen."

Het Solar Challenge Team is eveneens verheugd over de samenwerking met SPIE. "De steun van SPIE is van onschatbare waarde voor ons team", aldus Lennart Hessels, teamleider van het Solar Challenge Team. "Met hun expertise en ervaring in duurzame energie, kunnen we ons ontwerp en onze technologie verder ontwikkelen en streven naar een nog duurzamere en efficiëntere zonneauto. Samen zetten we een belangrijke stap richting een toekomst waarin duurzame mobiliteit de norm is."

De Solar Challenge, die in oktober 2023 zal plaatsvinden, biedt het Solar Challenge Team en SPIE de gelegenheid om hun gezamenlijke inspanningen te presenteren aan een internationaal publiek van professionals, studenten en geïnteresseerden. Beide partijen kijken uit naar een succesvolle deelname aan de race en de mogelijkheid om de wereld te inspireren met hun gedeelde visie op duurzame innovatie.

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.