LED Handrail

lines-animated
 Veiligheidsleuning

In tunnels met railvervoer worden bijzondere eisen gesteld aan installaties en toepassingen. SPIE ontwikkelde een veiligheidsleuning als vluchtweggeleiding of looppadverlichting, ter verhoging van de zelfredzaamheid van personeel en passagiers.

De SPIE Veiligheidsleuning op basis van LED-toepassing beschikt over een aantal bijzondere en kenmerkende eigenschappen. De constructie is modulair van opbouw en speciaal ontworpen voor toepassing in tunnels en dan in het bijzonder metro-, lightrail- en spoorwegtunnels. De Veiligheidsleuning is niet brandbaar en niet elektrisch geleidend. Naast de productveiligheid hebben ook de duurzaamheid en het energieverbruik van de permanent licht uitstralende LED-modules een belangrijke rol gespeeld.

Er is maar weinig energie nodig om het gewenste minimum lichtniveau op het vluchtpad te bereiken.

LED veiligheidsrail

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.