Menu Search
Terug naar Nieuws

Home Nieuws Welkom technisch management trainees

Welkom technisch management trainees

Op 15 januari is een nieuwe lichting technisch management trainees gestart bij SPIE. Deze recent afgestudeerden worden gedurende twee jaar ingezet binnen verschillende vestigingen, divisies en functies. Zij krijgen vier uiteenlopende opdrachten waardoor zij SPIE leren kennen.

De vier trainees zijn: Linda Birken (27, mechanical engineering), Joost Nijhoff (29, marine technology), Marijn Bults (25), Industrial design) en Eric Vroon (24, operations management and logistics).

In het begin van hun eerste week was er een bijeenkomst waar Lieve Declercq (CEO) en Terry Troost (directeur HR) hen welkom heetten bij SPIE. Later op de dag werden de opdrachten door de divisiedirecteuren gepitched waarmee de trainees het komende halfjaar aan de slag gaan.

De rest van de week vond een kennismaking plaats met de stafafdelingen en oud-trainees. Later volgden projectbezoeken aan Rilland 380 kV, Chemelot in Elsloo en de glasfabriek Saint Gobain, bij onze Duitse collega’s.

We kijken terug op een leerzame week waarbij de trainees een goede indruk hebben gekregen van SPIE.

Wij wensen Linda, Joost, Marijn en Eric veel succes bij SPIE!

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met Stella de Smit

06-45256448 stella.desmit@spie.com