Menu Search

Op woensdag 20 juli vond alweer de derde activiteit van Young SPIE plaats. Een groep van 30 Young SPIE’ers is op ontdekkingsreis gegaan binnen de afdeling Infra. Tijdens deze dag kregen zij de kans om kennis te maken met een project van de afdelingen Energie en Mobiliteit.

Na aankomst in het nieuwe pand van SPIE in Amsterdam, werden alle deelnemers gecontroleerd op de juiste PBM’s en deze werden zo nodig aangevuld zodat iedereen veilig de bouwplaatsen op kon. Vervolgens werd de reis naar het eerste project ingezet.

Het eerste project dat bezocht werd was het project “Geleidermontage Hoogspanningsverbinding Beverwijk-Vijfhuizen 380 kV”. Jurrian Lier en Coen Roberts hebben na aankomst aan de groep uitgelegd waar SPIE mee bezig is op deze unieke klus.

Na het bezoek aan dit project was het de beurt aan Jaap Bongers om zijn verhaal te vertellen over het project “Onderhoud Noordzeekanaal”, maar voor het zover was moest er eerst nog wel gewerkt worden. Om van de bouwkeet naar de werkplek te komen moesten de deelnemers nog een minuut of 15 lopen. Tijdens de uitleg van Jaap was op de achtergrond de uitvoering druk bezig met het verwijderen van de sluisdeur.

Bij terugkomst op de locatie Amsterdam stond Lucien Perizonius van Jansen Venneboer klaar om een presentatie te geven over het nieuwste onderdeel van de afdeling Infra.