Menu Search

Sinds een aantal jaar biedt SPIE een Technisch Management Traineeship aan voor technische WO-afgestudeerden. Binnen twee jaar leren zij verschillende vestigingen, functies en afdelingen kennen en krijgen ze ieder half jaar uiteenlopende opdrachten. Het is dé manier om je te oriënteren op de vele mogelijkheden die een internationaal multitechnisch dienstverlener als SPIE biedt én jezelf persoonlijk te ontwikkelen!

Onderweg naar Parijs werk je aan een case die je later op de dag presenteert aan het Mangement Team, dat bestaat uit directieleden van SPIE Nederland en moederbedrijf SPIE SA. Op een informele manier maak je kennis met SPIE en de mogelijkheden van het Traineeship.

De SPIE Business case vindt dit jaar plaats in november. Bij interesse kun je je inschrijven door middel van het sturen van een korte motivatie, je cv (inclusief huidige studie en je verwachte afstudeerdatum naar stella.desmit@spie.com.

Rick Oudshoorn – Technisch Management Trainee 2015

Voor mij is het Technisch Traineeship een uitstekende methode om de cultuur binnen SPIE te leren kennen. Ik heb Technische Bestuurskunde in Delft gedaan. Het is een unieke ervaring om de organisatie al werkend te leren kennen. Dankzij het traineeship kom je zeer veel onderdelen van SPIE tegen. Mijn eerste klus betrof de herstructurering van de logistieke afdeling van de divisie ICS. Daarna ben ik overgestapt naar SPIE Engineering voor een project van kwaliteitsverbetering. Vanaf het begin word je gelijk overal in betrokken en ben je bezig met het echte werk. Ook is het leerzaam om contacten op te bouwen binnen het bedrijfsleven. Dankzij de begeleiding vanuit SPIE word je gestimuleerd om tot het beste resultaat te komen. Prettig daarbij is dat de lijnen erg kort zijn en men open staat voor nieuwe ideeën.”

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Stella de Smit

06-45256448 stella.desmit(at)spie.com