Menu Search

Voor een betere luchtkwaliteit stimuleren steeds meer gemeenten het gebruik van elektrische auto’s. Daarvoor moet u oplaadpunten beschikbaar maken, zodat het laagdrempelig wordt de auto op te laden.

SPIE infratechniek kan als onafhankelijk dienstverlener deze oplaadpunten voor u inkopen tegen een scherp tarief. We verzorgen de installatie, onderhoud en beheer, inclusief alle administratieve handelingen. Een aantal ging u al voor, zoals gemeente Amsterdam, Doetinchem, Woerden en Houten.

E-laadpalen aanleggen

Al vanaf het begin van 2009 verzorgen we de aanleg van E-laadpalen. Ook smart grids hebben voor ons geen geheimen. Wilt u een E-laadpaal in uw parkeergarage of buiten op uw parkeerterrein? Wij helpen u met de keuze voor de beste leverancier, verzorgen de levering, plaatsen de laadpaal en sluiten deze aan.

Fietslaadpalen

Wilt u ook een laadpunt aan uw fietsende medewerkers of gasten aanbieden? Er bestaan diverse varianten van verschillende leveranciers. Ziut kent ze allemaal. Wij helpen u met de keuze, verzorgen de levering, plaatsen het laadpunt en sluiten deze aan.

Onderhoud en beheer van E-laadpalen

U bent en blijft eindverantwoordelijk voor het correct functioneren van uw E-laadpaal in de openbare ruimte. Ziut helpt u daarbij. We kunnen het beheer voor u verzorgen en tijdig inspecties inplannen of preventief onderhoud uitvoeren. Ook hebben we een storingswachtdienst met landelijke dekking paraat staan, die kan ingrijpen indien nodig.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Herman Spekman

+31 (0)6 536 329 45 herman.spekman(at)spie.com