Menu Search

Home Services SPIE Kabel- en Leidingtechniek B.V.

SPIE Kabel- en Leidingtechniek B.V.

Eind 2017 acquireerde SPIE het van oorsprong Duitse familiebedrijf Bohlen & Doyen, onderdeel van de SAG Group, dat sinds 2010 ook actief was in Nederland. Vanuit Meppel richt deze aannemer zich op het bouwen, modificeren en onderhouden van ondergrondse infrastructuren van energie.

De gehele scope van een ondergronds project wordt doorgaans bij SPIE ondergebracht. Als hoofdaannemer neemt SPIE de werktuigbouwkundige-, civiel- en cultuurtechnische- en ook de E&I-werkzaamheden voor haar rekening. Afhankelijk van de gekozen contractvorm kan onze dienstverlening al beginnen bij tracé-onderzoek, routekeuzes op basis van grondonderzoek, MER (Milieu Effecten Rapportage), detailengineering, vergunningen en omgevingsmanagement.

Naast het aanleggen van nieuwe ondergrondse infrastructuren, werkt SPIE veelvuldig aan het bestaande netwerk, dat, met het oog op de toekomst, om modificaties vraagt. Door het gebruik van pijpleidingen in alle afmetingen is de diversiteit aan projecten groot. Daarnaast werken we onder andere aan drinkwaterleidingen en stadsverwarming.

Industry services

Met de toevoeging van de voormalige Bohlen & Doyen-vestiging in het marktsegment Industry services van SPIE, slaan we de brug tussen onder- en bovengrondse bouw van installaties waar SPIE Kabel- en Leidingtechniek B.V. ook veel expertise in heeft.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Henk Veenstra

+31 (0)6 83220404 henk.veenstra(at)spie.com