Menu Search

Home Services Retail

Retail

De professionals van SPIE Retail ondersteunen retailers bij productpresentatie, comfort, beveiliging en communicatie in hun filialen. Dat doen we door het installeren en beheren van winkeltechniek.

Winkelintelligentie is het overkoepelende begrip van de concepten die SPIE samen met haar klanten uitwerkt. SPIE begrijpt hoe belangrijk de rol van techniek is in een winkel en is in staat om retailers volledig te ontzorgen. Of het nu gaat om winkelautomatisering, energiemanagement, koelen of verwarmen, elektrotechniek of lichtoplossingen. Voor food en non-food retailers. Met innovatie en vakmanschap helpen wij de retailer zijn doelstellingen te behalen.

De business unit Retail van SPIE is ontstaan uit de samenvoeging van drie toonaangevende technische dienstverleners: Aaftink, Ad Bouman en Alewijnse Retail. Met de samenvoeging is een toonaangevende business unit ontstaan in het technisch faciliteren van retailers.

In het ABC van de grote retailketens ontbreekt er vrijwel geen enkele in ons klantengamma.

Enkele labels die gebruik gemaakt hebben van onze diensten: Albert Heijn, BCC, Blokker, CASA, Clarcks, Costes, Decathlon, Emté, ETAM, Etos, Gall & Gall, Gamma, Hanos, ICI Paris, Jeans Centre, Jysk, , Kruidvat, Lidl, Perry Sport, Praxis, Sligro, Specsavers, Sting, X2O

Wij kennen de retailwensen, zelfs in bijzondere segmenten zoals juweliers en opticiens. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

“Volgende Week Open”-verbouwingen bij Albert Heijn; een vak apart

SPIE verzorgt de totale elektrotechnische-, data- en brandmeldinstallatie voor Albert Heijn bij de zogeheten “Volgende Week Open”-verbouwingen. Een optimale voorbereiding en strakke planning zorgt ervoor dat de realisatie snel en efficiënt verloopt. Elke keer weer een uitdagende klus die alleen lukt als je met partners werkt die als één team gaan voor het gezamenlijke resultaat.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Frank den Hartog

+31 (0)6 20210074 frank.denhartog(at)spie.com