Menu Search

Home Services Retail

Retail

Een optimale winkelbeleving begint bij comfort, veiligheid en communicatie. Techniek is hierbij de basis, denk maar aan winkelautomatisering, energiemanagement, klimaatinstallaties, elektrotechniek, sanitair, (brand)beveiliging of verlichting. Als specialist in het installeren en beheren van winkeltechniek ondersteunen wij zowel food en non-food retailers op al deze gebieden. Met innovatie en vakmanschap helpen wij om jouw doelstellingen te behalen.

Totaalservice van installatie tot onderhoud

SPIE begrijpt hoe belangrijk de rol van techniek is in een winkel en is in staat om retailers volledig te ontzorgen. Wij gaan namelijk verder dan alleen de installatie bij nieuwe filialen of een nieuwe inrichting, we onderhouden installaties en implementeren energiebesparende oplossingen zoals energiezuinige verlichting en warmtepompen. Is er een storing of moet er last minute voor opening nog een wijziging plaatsvinden? Wij zijn snel ter plaatse en leveren het gewenste resultaat waar en wanneer het nodig is. Dankzij ons totaalpakket heb je slechts te maken met één partij. Dat maakt snel schakelen wel zo makkelijker!

 

Techniek en interieurbouw

Een optimale en goed werkende installatie vormt de basis voor een goede winkelbeleving. Bij SPIE gaan we nog een stapje verder en werken we intensief samen met interieurbouwers om zo samen een totaalconcept aan te bieden, op maat van elke retailer. Zo ben je volledig ontzorgt! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze specialisten.

 

Retail klanten

Met onze jarenlange ervaring denken we graag mee in de retailwensen binnen diverse segmenten, van supermarkten tot juwelierszaken en opticiens. Ook grotere winkelketens maken gebruik van onze installatiediensten. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Albert Heijn, BCC, Benu Apotheek, Blokker, CASA, Clarcks, Costes, Decathlon, ETAM, Etos, Gall & Gall, Gamma, Hanos, ICI Paris, Jeans Centre, Jysk, , Kruidvat, Lidl, Lyle & Scott, Perry Sport, Praxis, Sligro, Specsavers, Sting, Trekpleister en X2O.

“Volgende Week Open”-verbouwingen bij Albert Heijn; een vak apart

SPIE verzorgt de totale elektrotechnische-, data- en brandmeldinstallatie voor Albert Heijn bij de zogeheten “Volgende Week Open”-verbouwingen. Een optimale voorbereiding en strakke planning zorgt ervoor dat de realisatie snel en efficiënt verloopt. Elke keer weer een uitdagende klus die alleen lukt als je met partners werkt die als één team gaan voor het gezamenlijke resultaat.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze retailspecialisten helpen je graag verder!

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Mark Kremers

+31622380350 mark.kremers(at)spie.com

Vragen?

Neem contact op met Adriaan Eveleens

+31654245940 adriaan.eveleens(at)spie.com