Menu Search

Home Services N/C Analysers

N/C Analysers

SPIE, vestiging Elsloo, is de enige fabrikant van N/C metering systemen welke gebruikt worden als analyse apparatuur in Ureumfabrieken (Ureum = kunstmest). De procestechnologie van de N/C metering systemen is gelicenseerd door en ook eigendom van Stamicarbon. Maar ook voor andere procestechnologiën levert SPIE N/C metering systemen.

SPIE, als technologiepartner van Stamicarbon, vervaardigt deze N/C metering systemen in zijn geheel (met als basis P&ID van Stamicarbon); concept, basicengineering, detailengineering en ontwerp/fabricage. Daarbij verzorgt zij de montage en implementatie (commissioning) On Site wereldwijd. Dit geheel volgens de specificaties en de eisen van de eindgebruiker, de klant dus.

Ter plaatse geven engineers van SPIE vakopleidingen en instrueren fabriekspersoneel omtrent technologie, gebruik en interpretatie van alle data-informatie met als doel het proces van de fabriek te upgraden en te verbeteren. Hierbij ligt de ROI (Return on Investment) op gemiddeld 2 jaar. Ook levert SPIE alle equipment en spare-parts wereldwijd aan deze tevreden eindklanten.

N/C metering systemen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen zoals Non explosion, Explosion proof, General / Safurex .

China
Maleisië
Wit-Rusland
Rusland
Indonesië
Groot Brittannië
Ierland
Polen
Verenigde Arabische Emiraten
Turkije
Slowakije
Egypte
Iran
India

Bangladesh
Saudi Arabië
Irak
Pakistan
Frankrijk
Turkmenistan
Nederland
Algerije
Koeweit
Qatar
V.S.
Canada
Brazilië
Argentinië

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Jan Huijben

+31 (0)6 41547969 j.huijben(at)spie.com