Menu Search

Home Services Mobiele netwerken

Mobiele netwerken

Antennebouw activiteiten voor het bouwen en onderhouden van de zendmasten in mobiele netwerken

Onze mobiele infrastructuur verandert in een razend snel tempo. Met de introductie van 5G technologie bieden de mobiele operators in Nederland een antwoord op de alsmaar toenemende vraag naar het gebruik van mobiele data. Deze ontwikkeling zal zich blijven doorzetten en dat betekent dat KPN, T-Mobile, Vodafone en Tele2 continue verbeteringen zullen moeten doorvoeren in de bestaande netwerkinfrastructuur.

 

Onze antennebouw activiteiten

SPIE levert hiervoor de benodigde diensten ten aanzien van ontwerp, installatie en onderhoud van zendmasten in mobiele netwerken. Door de jaren heen hebben wij onze dienstverlening steeds aangepast en verbeterd om in te spelen op de relevante trends en ontwikkelingen. Door onze internationale aanwezigheid beschikken we over een uitgebreid internationaal kennis en innovatie platform zodar onze lokale teams ‘best practices’ kunnen uitwisselen. Zo laten wij onze klanten profiteren van de laatste ontwikkelingen in infrastructuur beheer, Telecom asset management, workflow management en Service Management Systemen en blijven we met Nederland voorop lopen in mobiele netwerkinfrastructuren.

Benieuwd hoe SPIE T-Mobile meehelpt met het verder uitrollen van het 4G netwerk in Nederland? Bekijk dan het filmpje dat gemaakt is door onze klant T-Mobile.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Ruud Sijben

+31 (0)6 53724320 ruud.sijben(at)spie.com