Menu Search

Home Services ICT Services Datacenters

ICT Services Datacenters

ICT Servcies Datacenters is specialist op het gebied van ontwerp, (ver-)bouw en beheer van Datacenters en ICT ruimtes. Denk hierbij aan vraagstukken rondom energie, koeling & connectiviteit. Tevens biedt ICT Servcies Datacenters, met een landelijk dekkende pool van engineers, floor managementservices op klant locaties. 24×7 staan wij door middel van remote monitoring in contact met klantomgeving waardoor wij op een proactieve manier service kunnen verlenen. Dit betekent voor u dat een keuze voor ICT Services Datacenters zorgt voor continuiteit en beschikbaarheid van uw dienstverlening, kortom de juiste mensen, met de juiste expertise op de juiste plaats.

Met ons Smart Datacenter Services programma realiseren we kostenefficiëntie voor het onderhoud van datacenters, zoals bijvoorbeeld bij Colt Technical Services. Naast het onderhoud op het gebied van Mechanical & Electrical levert SPIE ook Hands & Eye’s services in de datacenters. Het doel is om het onderhoud en beheer in de toekomst steeds efficiënter uit te voeren. Dit kunnen we doen met de inzet van de juiste tools en onze dagelijkse 24×7 aanwezigheid op de werkvloer.

Wie klaar wil zijn voor de toekomst bouwt vandaag al aan de wereld van morgen. In die overtuiging ontwerpt, bouwt, implementeert en beheert SPIE infrastructuren, datacenters en ICT-ruimten.

Eerste CO2-negatief datacenter met Tier IV certificering in Nederland

Modulair van opzet. CO2-negatief. Honderd procent groene stroom. Aansluiting op een bestaande warmtering. Hergebruik van alle restwarmte. En een Tier IV-certificering. Dat zijn een aantal van de opvallende kenmerken van een groot datacenter-project van SPIE voor KPN op de High Tech Campus in Eindhoven. Tussen start en oplevering van het datacenter zat bovendien minder dan zes maanden.

Lees meer over dit project

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Ruud van der Hoeven

+31 10 4090400 ruud.vanderhoeven(at)spie.com