Menu Search

Home Services Machineonderhoud voor de maakindustrie

Machineonderhoud voor de maakindustrie

SPIE Numac Maintenance; ingenieus in machineonderhoud

Andere omstandigheden vragen om een andere manier van produceren. Bijvoorbeeld voor meer productiviteit, meer veiligheid, minder storingen of een langere levensduur. Iedere modificatie dient naadloos te worden ingepast in het proces, zonder verstoringen. Worden alle middelen optimaal benut bij veranderende omstandigheden? Door preventief onderhoud aan te scherpen en deze af te stemmen op de risico’s, valt er veel te winnen in tijd, kwaliteit, veiligheid en kosten. Daardoor worden storingen niet alleen voorkomen, maar krijgt preventief onderhoud ook een extra dimensie.

SPIE begint met het analyseren van de productielijnen. Wat zijn de onderhoudswerkzaamheden, hoe zijn deze ingericht en hoe worden deze opgevolgd en geborgd? Met deze uitkomsten kan een onderhoudsjaarplan worden gerealiseerd.

Ingenieus in onderhoud krijgt inhoud met een afgewogen dienstenpakket gericht op preventief en correctief onderhoud, aanpassingen/modificaties en het creëren van inzicht door data analyse.

  • Flexibel vakmanschap: experts op alle onderdelen
  • Contract onderhoud: ontwerpen, uitvoeren, aanscherpen en begeleiden
  • Projecten: expertise in onderhoudstops, machineverplaatsingen, revisies, modificaties en retrofits
  • Maintenance Intelligence: signaleren, registreren, analyseren en optimaliseren
  • Numacademy: het ontwikkelen van vakmanschap in onderhoud

Innovatie in de Maintenance Cloud

Met de Maintenance Cloud heeft SPIE een middel waarbij het gehele onderhoudsplan, met alle daarbij behorende werkzaamheden en documenten, real-time beschikbaar is. Zonder in IT systemen te integreren zetten wij een platform op, waar we gezamenlijk het onderhoud plannen en uitvoeren. Allemaal in het teken van doelen van de klant: optimaal productievolume, kosteneffectief en volgens ARBO-wetgeving.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Rien van den Heuvel

+31 (0)6 20137825 rien.vandenheuvel(at)spie.com