Menu Search

Home Services Hoogspanningsstations

Hoogspanningsstations

SPIE is dé expert op het gebied van ontwerp, realisatie, renovatie en onderhoud van hoogspanningsstations op elk gewenst spanningsniveau. SPIE beschikt over brede kennis en ervaring op het gebied van hoogspanningsinstallaties. Of het nu gaat om civiele/bouwkundige oplossingen of over de besturings- en beveiligingsfilosofie van het hoogspanningsstation; SPIE heeft alle kennis in huis en is daarmee uw perfecte partner!

SPIE biedt, veelal als EPC contractor, technisch hoogwaardige oplossingen voor complexe hoogspanningsinstallaties aan haar opdrachtgevers. SPIE beschikt over een hecht team van hoogspanningsprofessionals en is met haar geografische spreiding altijd lokaal aanwezig. SPIE spant zich continu in om met duurzame, betrouwbare en innovatieve oplossingen te komen die perfect aansluiten bij de wensen, visie en doelen van de opdrachtgever.

Uitbreiding station Rilland

Station Rilland werd in 2015 goed onder handen genomen en aangepast en uitgebreid tot een 150kV station. Door de toename van met name de windopwekking in het gebied rondom het station, was het noodzakelijk om het station uit te breiden met twee extra transformatoren en moest één transformator vervangen worden door een zwaarder type. Tot vorig jaar was het station een aftakking op de lijnverbindingen tussen Woensdrecht en Goes de Poel, beide 150kV stations. De twee lijnverbindingen die over station Rilland gaan zijn geknipt en met alle vier de uiteinden op een geheel nieuw schakelveld gemonteerd.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Wouter Bijl

+31 (0)6 494 046 94 w.bijl(at)spie.com