Menu Search

Home Services ICT Services Connectivity

ICT Services Connectivity

ICT Services Connectivity focust zich op de aanleg en het beheer van bekabelingsinfrastructuur in gebouwen. SPIE past haar ‘prefabricage concept’ toe, waarbij vooraf ingemeten en afgemonteerde bekabeling razendsnel kan worden geïnstalleerd. In de vorm van een patchregistratiesysteem wordt netwerkbeheer ‘slimmer’ gemaakt en kan SPIE interne verhuizingen, uitbreidingen, storingen en innovaties gemakkelijk voor haar rekening nemen. Daarnaast biedt ICT Services connectivity, inbuilding wireless voor draadloze toepassingen zoals C2000, WIFI, 2G, 3G & 4G.

Naast ontwerp, installatie en onderhoud van passieve datanetwerken, kan SPIE ook op dit gebied kostenbesparing realiseren. Bijvoorbeeld door op een ‘rustige’ vrijdag bepaalde verdiepingen onbezet te laten, zodat er een besparing kan plaatsvinden op energie, datagebruik, klimaatbeheersing en tal van andere facilitaire voorzieningen.

Bekijk hier hoe wij het nieuwe distributiecentrum van Welkoop voorzien van onder andere het computernetwerk, de telefoniesoftware en connectiviteit:

Connectiviteit in de zorgsector

In de zorgsector leveren we connectivity oplossingen voor onder andere zorgmedia, ontruiming van installaties, verpleegoproepsystemen en domotica; alles om de woon- en leefomgeving te verbeteren. Op het gebied van beveiliging is SPIE gespecialiseerd in toegangscontrole, CCTV camerabeveiliging en brandmeld- en blusgasinstallaties. SPIE heeft zelfs een helpdesk in huis waarmee klanten 24/7 bediend kunnen worden.

Lees hier meer over onze Healthcare services

Heb je vragen?

Neem contact op met John Besamusca

+31 6 53728720 john.besamusca(at)spie.com